25η Μαρτίου: Μόνο η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει φέτος

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ - 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην πραγματοποίηση των παρελάσεων αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σήμερα. Όπως δήλωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου, αλλά θα πραγματοποιηθεί μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα με όλα τα υγειονομικά μέτρα, και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση.

Να υπενθυμίσουμε ότι την 28η Οκτωβρίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η στρατιωτική παρέλαση, όπως και οι μαθητικές παρελάσεις σε καμία πόλη.

Επίσης η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εορτάζονται τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ο εορτασμός της παρέλασης έχει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Σε ότι αφορά την παρουσία ξένων ηγετών η κυρία Πελώνη επιβεβαίωσε ότι εφόσον το επιτρέψουν οι εξελίξεις της πανδημίας Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία θα εκπροσωπηθούν σε υψηλότατο επίπεδο.

Είναι γνωστό ότι την πρόσκληση έχουν αποδεχθεί κατ’ αρχάς ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ