25η Μαρτίου: Ψηλά τη σημαία από άκρη σε άκρη της Ελλάδας

F-16 ΣΗΜΑΙΑ

25η Μαρτίου σήμερα και φέτος οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο είναι πολύ περιορισμένοι λόγω της επιδημίας του κορονοϊού που πλήττει και τη χώρα μας.

Παρά το γεγονός όμως ότι δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις και εορτασμοί οφείλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, από τον Έβρο μέχρι και το Καστελόριζο πρέπει να αποδείξουν οι Έλληνες ότι είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι να τα βάλουμε με όποιον μας απειλεί. Είτε αυτός είναι ο κορονοϊός είτε οποιοσδήποτε άλλος απειλεί τα σύνορά μας, πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι θα παλέψουμε και στο τέλος θα νικήσουμε.

Επίσης πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που φυλάττουν Θερμοπύλες. Στους γιατρούς και στους νοσηλευτές που πολεμούν στα νοσοκομεία μας τον αόρατο εχθρό του κορονοϊού. Στους στρατιωτικούς και στους στρατιώτες που βρίσκονται στα σύνορα και αποκρούουν τις συνεχείς προσπάθειες εισβολής.

Όσον αφορά το αίσθημα περηφάνιας δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε ψηλά στον ουρανό της πατρίδας μας και να αγναντέψουμε τα γεράκια της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα πετάξουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος, εκεί που άλλες χρονιές τέτοια μέρα πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, τα ελληνικά φτερά της Πολεμικής μας Αεροπορίας θα φτάσουν μέχρι τον Έβρο και τους φρουρούς των συνόρων, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα κατέβουν να καλημερίσουν τα ακριτικά νησιά της πατρίδας μας, την Κάρπαθο, την Κω και το Καστελόριζο στέλνοντας μήνυμα ενότητας και περηφάνιας.

Για ακόμα μία φορά πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Π.Α., θα απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Από τη συντακτική ομάδα του Armynow.gr μια ευχή μόνο για τη σημερινή ημέρα:

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ