Άδωνις Γεωργιάδης: Με ποιον «χακί» συνδικαλιστή τα έβαλε

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε πυρά κατα την διάρκεια της εκπομπής του στον ΥΕΘΑ και σε «χακί» συνδικαλιστή.

Η Ν.Δ. έχει αποφασίσει να αλλάξει αντιπολιτευτική τακτική και από την άμυνα να περάσει στην επίθεση.

Στο κόμμα δέχονται πιέσεις από την βάση να περάσουν στην αντεπίθεση καθώς δυο χρόνια εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς πως τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο και οι Τομείς έχουν αναλάβει να αναδείξουν την διγλωσσιά της κυβέρνησης και κυρίως τις υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν πράξη.

Στον Τομέα της Άμυνας υπάρχουν πολλά θέματα που προσφέρονται σε αυτή την στρατηγική για αντιπολίτευση.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τα αναδρομικά, το νέο μισθολόγιο, κτλ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε από την εκπομπή του να επιτεθεί στον ΥΕΘΑ για τις υποσχέσεις που δεν τήρησε και τα σκάγια πήραν και τον Ανέστη Τσουκαράκη.

Δείτε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις κινητοποιήσεις που έκαναν επι Σαμαρά οι στρατιωτικοί και την σημερινή στάση τους.

Τι λέει η άλλη πλευρά

Από την κυβέρνηση πάντως και ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές αν και παραδέχονται πως αυτοί δεν έδωσαν τίποτα από το ΣτΕ αν και ο Σαμαράς έδωσε το 50% υποστηρίζουν πως οι στρατιωτικοί θυμούνται πως ο Α. Σαμαράς τους γύρισε το 50% από το 100% που τους έκοψε και έτσι, λένε, πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα είναι σε προνομιακή θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ