Αεροπλανοφόρο Abraham Linkoln: «Παιχνίδια» στον Ατλαντικό! – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με το γιγαντιαίο αμερικάνικο Αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln που κάνει ελιγμούς σαν να είναι ταχύπλοο!
 
 
Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα Nimitz-class είναι από τα μεγαλύτερα πλοία του ναυτικού των ΗΠΑ, αλλά μπορoύν να κάνει απίστευτα πράγματα παρά τον όγκο τους.
Το USS Abraham Lincoln (CVN-72) είναι το πέμπτο αεροπλανοφόρο της κατηγορίας Nimitz στο Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι το δεύτερο πλοίο το οποίο πήρε το όνομά του από τον πρώην Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν.
Το λιμάνι του είναι το Norfolk της Βιρτζίνια και είναι μέλος του Ατλαντικού Στόλου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στις 9 Μαΐου 2017, το USS Abraham Lincoln ξεκίνησε για καινούργια θαλάσσια μονοπάτια, ακολουθώντας τον τετραετή ανεφοδιασμό και την πολύπλοκη αναμόρφωσή του.
Πάνω από 2,5 εκατομμύρια εργατοώρες πραγματοποιήθηκαν στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένου του ανεφοδιασμού των αντιδραστήρων, της αναβάθμισης της υποδομής του πλοίου και του εκσυγχρονισμού των πολεμικών συστημάτων και των δυνατοτήτων των αεροσκαφών για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της μάχης.
 
Τέτοια αεροπλανοφόρα σαν το USS Abraham Lincoln, συνήθως «φιλοξενούν» πάνω από 80 μαχητικά και επανδρώνονται με τουλάχιστον 5.500 ναύτες!
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, προβάλλεται το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln, το οποίο εντυπωσίασε στην δοκιμαστική πλεύση που πραγματοποίησε στον Ατλαντικό ωκεανό.
Πριν από μερικές βδομάδες ο Ronald Ravelo διοικητής του Abraham Lincoln δήλωσε πως «η περίοδος των θαλάσσιων δοκιμών που ολοκληρώσαμε σήμερα πήγε εξαιρετικά καλά», «Φυσικά υπήρξε κάποια ανακάλυψη, το πλοίο δεν έχει ξεκινήσει για πάνω από τέσσερα χρόνια, αλλά όλα πήγαν για το μεγαλύτερο μέρος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.»
«Κατά τη διάρκεια της συσσώρευσης  στις διαδρομές υψηλής ταχύτητας έπρεπε να κάνουμε κάποιο καθάρισμα των ψυγείων των λιπαντικών ελαίων μας, τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Ραβέλο.
«Δεν ήταν όμως τίποτα. Οι ψύκτες λιπαντικού πετρελαίου στηρίζονται σε θαλασσινό νερό και έπρεπε να καθαριστούν, καθώς μπήκαμε στις διαδρομές υψηλής ταχύτητας!»


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ