Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και Στόλου: Γιατί τρέχουν σήμερα;

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός Στόλου είχαν αγώνα σήμερα. Οι φωτογραφίες από την ημέρα τους στο γνώριμο χώρο του Σκαραμαγκά δείχνουν ότι και οι δύο είναι σε άριστη φόρμα.

Εύκολα έβγαλαν τα 5 χιλιόμετρα οι «βάτραχοι» Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και Στόλου που έτρεξαν σήμερα στον Σκαραμαγκά.

Το προσωπικό στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του και της διατήρησης της φυσικής του κατάστασης είδε το πρωί τους δυο Αρχηγούς να μπαίνουν μπροστά και να δίνουν τον ρυθμό.

Α/ΓΕΕΘΑ Α/ΓΕΝ Α/ΓΕΕΘΑ Α/ΓΕΝ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1957. Εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1976 και αποφοίτησε το 1980 με το βαθμό του Μάχιμου Σημαιοφόρου ΠΝ.

Παρακολούθησε όλα τα σταδιοδρομικά σχολεία εσωτερικού και είναι απόφοιτος της Ναυτικής Σχολής Πολέμου. Επιπρόσθετα, έχει αποφοιτήσει από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) καθώς και από τα σχολεία Advanced Mine Warfare School (Βέλγιο) και Amphibious Warfare School (ΗΠΑ).

Ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961. Εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1979, από την οποία αποφοίτησε το 1983 με το βαθμό του Μάχιμου Σημαιοφόρου.

Έχει αποφοιτήσει από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του ΠΝ και έχει παρακολουθήσει τα Σχολεία Αλεξιπτωτιστών Στατικού Ιμάντα και Ελεύθερης Πτώσης του Στρατού Ξηράς, Ανορθοδόξου Πολέμου στις ΗΠΑ και αριθμό Σχολείων των Ειδικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Γερμανία, μεταξύ των οποίων το Σχολείο Σχεδίασης Διακλαδικών Συνδυασμένων Ειδικών Επιχειρήσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ