Άγιο Φως: Ποια Ομοσπονδία ανέλαβε το κόστος της μεταφοράς του

Άγιο Φως : Κίνηση που προκαλεί αίσθηση από εργαζόμενους που ακόμα περιμένουν να υλοποιηθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα μισθολογικά τους.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί ανέλαβαν να καλύψουν το κόστος της μεταφοράς που έχει το Άγιο Φως «αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας» όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιοι υπογραμμίζουν πως: « Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί».

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις μετά την κόντρα που υπάρχει στην κυβέρνηση για το ¨Αγιο Φως και την μεταφορά του.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

               Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους  αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.

               Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ