Αγροτικά αυτοκίνητα: Πόσα παίρνει το Πολεμικό Ναυτικό; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με «αγροτικά αυτοκίνητα» ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων του Πολεμικού Ναυτικού. Τα διπλοκάμπινα τουλάχιστον για πέντε χρόνια θα ανήκουν στο Π.Ν.

Mε επαγγελματικά οχήματα, 15 τον αριθμό, με καρότσα, τα λεγόμενα «αγροτικά» ενισχύει τον στόλο των οχημάτων του το Πολεμικό Ναυτικό.

ΚΣΑΝ

Παράλληλα αποκτά και δυο μικρά λεωφορεία.

ΚΣΑΝ

Τα οχήματα για λόγους οικονομίας δεν αγοράστηκαν αλλά είναι με leasing.

ΚΣΑΝ

Πιο αναλυτικά όπως ανακοινώθηκε απο το ΓΕΝ:

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον  Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ) στον Βοτανικό, η τελετή παράδοσης δεκαπέντε (15) οχημάτων αγροτικού τύπου και δύο (2) μικρών λεωφορείων (mini buses), από την εταιρεία <<OLYMPIC – ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.>>.

Τα δεκαεπτά (17) συνολικά οχήματα εντάσσονται στην υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού με την διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), για χρονική διάρκεια πέντε (5) ετών με δικαίωμα εξαγοράς τους μετά το τέλος της μίσθωσης.

Της ανωτέρω δράσης προηγήθηκε η σύναψη αντίστοιχης σύμβασης μεταξύ Πολεμικού Ναυτικού και της εν λόγω εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2016.

 Η εν λόγω μεθόδευση (leasing) ακολουθείται για πρώτη φορά από το Πολεμικό Ναυτικό και στοχεύει στην περιστολή λειτουργικών εξόδων πρόσκτησης και συντήρησης οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ