Αλβανικός Αετός – Καμμένος: Αν δεν αισθάνονται Έλληνες να γυρίσουν πίσω!

Αλβανικός Αετός: Παρέμβαση στο θέμα των στρατιωτών στο ΚΕΝ Μεσολογγίου έκανε ο Πάνος Καμμένος λέγοντας: Αν δεν αισθάνονται Έλληνες να γυρίσουν στην πατρίδα τους

Να εξαντληθούν οι διοικητικές και πειθαρχικές ευθύνες, είναι η διαταγή που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στο ΓΕΣ. Αυτό επανέλαβε και σήμερα στην εκπομπή “καλημέρα Ελλάδα” στην οποία έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι στα στρατόπεδα δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια φαινόμενα και προανήγγειλε εξονυχιστική διερεύνηση όλων των λεπτομερειών.
Παράλληλα υποστήριξε ότι αυτός ήταν κατά στην παροχή της ελληνικής ιθαγένειας που έγινε επί ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο επεσήμανε ότι αυτό δεν αφορά όλα τα παιδιά που κατάγονται από την Αλβανία και έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα και παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια.

Πολλά παιδιά υπηρετούν και το πιστεύουν είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης δήλωσε πως οι κυρώσεις που θα επιβληθούν θα είναι πολύ αυστηρές, διευκρινίζοντας ότι οι στρατιώτες υπόκειται στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα.

Παράλληλα κάλεσε όποιους δεν αισθάνονται Έλληνες να φύγουν, να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να αφήσουν την ελληνική υπηκοότητα.

Τέλος υποστήριξε ότι θα διερευνηθεί πλήρως η περίπτωση των στρατιωτών που εμφανίζονται στη φωτογραφία, και θα διαπιστωθεί πώς απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα, ενώ θα διερευνηθεί εάν έχουν πάρει την ιθαγένεια επί ΠΑΣΟΚ.

Επίσης θα διερευνηθεί πώς βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο στρατόπεδο, καθώς και οι λεπτομέρειες για την χρήση κινητών μέσα στο στρατόπεδο και θα αποδοθούν ευθύνες.

 

 

Αλβανικός αετός: Ανέλαβε ο εισαγγελέας την έρευνα της υπόθεσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα που κάνει το ΓΕΣ. Η υπόθεση “αλβανικός αετός” είναι πλέον στα χέρια στρατιωτικού εισαγγελέα. Μετά τις πληροφορίες που ήθελαν νωρίτερα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να ζητάει αυστηρή αντιμετώπιση του απαράδεκτου περιστατικού με τον “αλβανικό αετο” το ΓΕΣ προέβη σε νέα ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ