Αλκιβιάδης Στεφανής: Η ανάρτηση που «σάρωσε» το διαδίκτυο!

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή που κυριολεκτικά «έριξε» το διαδίκτυο. Ο καταδρομέας και η μικρή που συγκίνησαν τους πάντες

 

 

Μία ανάρτηση σαρώνει κυριολεκτικά το διαδίκτυο σήμερα. Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής όπου ένας καταδρομέας με πλήρη εξάρτηση χαιρετάει μια όμορφη χαμογελαστή πιτσιρίκα ακουμπώντας ο ένας τη γροθιά του άλλου.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ γράφει κάτω από τη φωτογραφία: «Ένας λόγος να εκπαιδευτείς σκληρά!» και τα λάικ πέφτουν «βροχή» αφού το μέλλον της Ελλάδας που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο αυτού του παιδιού είναι σίγουρα ο καλύτερος λόγος για να είναι ο κάθε καταδρομέας, ο κάθε στρατιωτικός εκπαιδευμένος και έτοιμος.

Μια τέτοια φωτογραφία δείχνει επίσης ότι ο Στρατός είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και «προχωράνε» χέρι – χέρι αφού συνεχώς παράσχει σε αυτήν το μέγιστο. Είναι άλλωστε κάτι που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ειδικά οι ακριτικές περιοχές καθημερινά, αφού η κοινωνική προσφορά του Στρατού στις τοπικές κοινωνίες είναι τεράστια, με τις αεροδιακομιδές, τους στρατιωτικούς γιατρούς, κ.α.

Οπότε το κοριτσάκι έχει κάθε λόγο να είναι χαμογελαστό και να κοιτάζει το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία, αφού είναι πολλά τα στελέχη σαν τον καταδρομέα της φωτογραφίας που το προστατεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ