Ο Αλκιβιάδης Στεφανής έγινε επίτιμο μέλος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού

Ο Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής έγινε επίτιμος μέλος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού σε εκδήλωση στη ΛΑΕΔ.
 
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής του απονεμήθηκε χθες ο τίτλος του επίτιμου μέλους της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού (ΛΑΣ). Ο τίτλος του επίτιμου μέλους της ΛΑΣ απονεμήθηκε και στο Διευθυντή ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξίαρχο Χρήστο Ηλιόπουλο. Και οι δύο βραβεύθηκαν για το έργο τους στην επιχειρησιακή αναβάθμιση της Αεροπορίας Στρατού.
Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ με τη συμμετοχή εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών της Αεροπορίας Στρατού, χειριστών, μηχανικών και φίλων με τις οικογένειές τους.
Για την εκδήλωση ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της ΛΑΣ Ταξίαρχο ε.α Βασίλειο Νικολόπουλο και την ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα. Η ανάρτησή του είναι:
Μια υπέροχη βραδιά στη κατάμεστη αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ, με τη συμμετοχή εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών της Α.Σ., χειριστών, μηχανικών και φίλων με τις οικογένειές τους! Τιμήθηκαν ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στγος εα Alkiviadis Stefanis, στον οποίον απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου Μέλους της ΛΑΣ και ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξίαρχος Χρήστος Ηλιόπουλος για το έργο τους στην επιχειρησιακή αναβάθμιση της Αεροπορίας Στρατού. Μαζί μας το νέο αστέρι τραγουδιού και μέλος της ΛΑΣ Rena Morfi – Souli Anatoli και η εξαιρετική ορχήστρα της ΑΣΔΥΣ με την υπέροχη Dora Samara !! Παλιοί φίλοι, κέφι, χορός, γλέντι!

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ