Αλκιβιάδης Στεφανής: Η ζωή στα ΤΘ. Βίντεο – αφιέρωμα στο Σχη Ανδρέα Σίμο

αλκιβιαδησ στεφανησ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και το Όπλο των ΤΘ αποδίδουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Σχη (ΤΘ) Ανδρέα Σίμο, με ένα βίντεο από τη ζωή στα Τεθωρακισμένα.

 

 

 

Το παρακάτω βίντεο του Όπλου των Τεθωρακισμένων που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα στο Facebook του Εκπρόσωπου Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού, κοινοποίησε στο προσωπικό του χρονολόγιο  ο Α/ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αφιερώνοντάς το στον αδικοχαμένο Σχη (ΤΘ) Ανδρέα Σίμο, -ο οποίος υπηρέτησε στο ίδιο όπλο με τον Α/ΓΕΣ- και απεβίωσε αιφνίδια χθες το απόγευμα:

Τι είναι Τεθωρακισμένα;
Οι Συνάδελφοί σου, οι Μαυροσκούφηδες!
Το Όπλο των Τεθωρακισμένων αφιερώνει στον Συνταγματάρχη Ανδρέα Σίμο στιγμές της καθημερινότητάς μας, ως φόρο τιμής σε έναν αγαπητό Συνάδελφο, φωτεινό Αξιωματικό, λαμπρό παράδειγμα, αδελφό εν όπλοις, ο οποίος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 απεβίωσε αιφνίδια σε ώρα υπηρεσίας στη Σχολή Τεθωρακισμένων, όπου ήταν Διοικητής.
Ειλικρινή συλλυπητήρια.

αλκιβιαδησ στεφανησ

ΣΣ: Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο 02 Μαρτίου στις 15:30 στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών (Πέτρου Ράλλη και Θηβών). Η έξοδος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου, εντός του νεκροταφείου.

Δείτε το βίντεο :

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ