«Αλβανικός αετός»: Ανέλαβε ο εισαγγελέας την υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα που κάνει το ΓΕΣ. Η υπόθεση «αλβανικός αετός» είναι πλέον στα χέρια στρατιωτικού εισαγγελέα.

Μετά τις πληροφορίες που ήθελαν νωρίτερα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να ζητάει αυστηρή αντιμετώπιση του απαράδεκτου περιστατικού με τον «αλβανικό αετο» το ΓΕΣ προέβη σε νέα ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενώ ήδη και η αρμόδια Εισαγγελική Στρατιωτική Αρχή προβαίνει στην εξέταση ποινικών ευθυνών.

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στα κόμματα με την Ν.Δ. να δηλώνει δημόσια μέσω του τομεάρχη Άμυνας ¨Αδωνι Γεωργιάδη πως θα ζητήσει απο τον υπουργό εξηγήσεις στην βουλή για την φωτογραφια που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Αναστάτωση υπάρχει και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού που κάνει έρευνες προς πάσα κατεύθυνση μετα τον σάλο που ξέσπασε απο την ανάρτηση φωτογραφιας μέσα απο το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) που απεικονίζει Στρατιώτες  να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

Ο προβληματισμός φυσικά δεν σταματάει μόνο στον στρατό αλλά επεκτείνεται και στα άλλα Επιτελεία που περιμένουν να εξάγουν και αυτά τα συμπεράσματα τους μετά τα αποτελέσματα που θα φέρει η έρευνα του Γενικου Επιτελείου Στρατού.

 

 

Αλβανικός Αετός – Καμμένος: Αν δεν αισθάνονται Έλληνες να γυρίσουν πίσω! ΒΙΝΤΕΟ – ArmyNow.Net

Αλβανικός Αετός: Παρέμβαση στο θέμα των στρατιωτών στο ΚΕΝ Μεσολογγίου έκανε ο Πάνος Καμμένος λέγοντας: Αν δεν αισθάνονται Έλληνες να γυρίσουν στην πατρίδα τους Να εξαντληθούν οι διοικητικές και πειθαρχικές ευθύνες, είναι η διαταγή που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στο ΓΕΣ. Αυτό επανέλαβε και σήμερα στην εκπομπή “καλημέρα Ελλάδα” στην οποία έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ