Ανακατάταξη ΟΒΑ Ειδ. Δυνάμεις: Πότε θα γίνουν οι Αθλητικές Δοκιμασίες

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Στις Αθλητικές Δοκιμασίες προχωρούν οι υποψήφιοι Οπλίτες Βραχείας Ανακατατάξεως (ΟΒΑ) των Ειδικών Δυνάμεων όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Αναλυτικά:

Με διαταγή του ΓΕΣ/Β4(ΔΣΛ) οι έφεδροι, οι οποίοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση επανακατάταξής τους ως ΟΒΑ (ΕΔ) και πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις – προσόντα, οφείλουν να παρουσιασθούν στις 13, 14 και 15 Ιουλίου 2020, (ημέρα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα) και ώρα 07:00 στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ, Ασπρόπυργος Αττικής) και στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ, Ρεντίνα Θεσσαλονίκης), ανάλογα με την ένδειξη περί της Μονάδας διεξαγωγής αθλητικών δοκιμασιών, η οποία αναφέρεται δίπλα στα στοιχεία τους στο Παράρτημα «Α» της διαταγής.

2. Κατά την παρουσίασή τους στις Μονάδες διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών, οι υποψήφιοι να φέρουν αθλητική περιβολή και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

3. Οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των αθλητικών δοκιμασιών, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΓΕΣ
(http://army.gr/el/anakoinoseis-typoy/anakatataxi-ova-eidikon-dynameon-diexagogi-athlitikon-dokimasion), όπου είναι αναρτημένη η σχετική διαταγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ