ΑΟΖ – Τουρκία: Τι κάνει στην Κύπρο ο Αρχηγός ΓΕΣ

ΑΟΖ – Τουρκία: Η επιθετικότητα του γείτονα μας δεν έχει αφήσει αδιάφορο το ΥΠΕΘΑ. Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής έχει κρίσιμη αποστολή.

Εξαιρετικά σημαντικές και κρίσιμες επαφές θα έχει στην Κύπρο ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε το ίδιο το ΓΕΣ, ο  Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία, από σήμερα 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017.

Το Γενικό Επιτελείο αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Α/ΓΕΣ θα παραστεί στις εκδηλώσεις μετακομιδής στην Ελλάδα, ταυτοποιηθέντων οστών Ελλήνων Στρατιωτικών, πεσόντων στην Κύπρο, ενώ παράλληλα θα επιθεωρήσει το σύνολο των Μονάδων της ΕΛΔΥΚ, είναι όμως σαφές πως η τριήμερη παραμονή του στην Κύπρο ειδικά αυτή την «καυτή» περίοδο έχει και άλλες σημαντικές παραμέτρους.
 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Κύπρος: Επιστρέφουν στην Ελλάδα λείψανα αγνοούμενου


Και αυτό γιατί βρισκόμαστε στο κατώφλι των ημερομηνιών που παράγοντες του υπουργείου Άμυνας έχουν προβλέψει «θερμό επεισόδιο» στην Κύπρο από την Τουρκία.

Έτσι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως στις υψηλού επιπέδου επαφές του Αρχηγού ΓΕΣ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην στρατιωτική διπλωματία το τελευταίο διάστημα, θα συζητηθούν και όλα τα σχετικά θέματα που έχουν να κάνουν με πιθανά σενάρια τουρκικών προκλήσεων στην Κύπρο και την αντιμετώπιση τους.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΠού περιμένει θερμό επεισόδιο η Ελλάδα και τι κάνει;


 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ