Οργή των Αστυνομικών για το τηλεοπτικό σποτ που αυτοεξευτιλίζει την ΕΛ.ΑΣ. – Να αποσυρθεί άμεσα!

Την άμεση απόσυρση του διαφημιστικού σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας  που αυτοεξευτελίζει την ΕΛ.ΑΣ. ζητούν οι Αστυνομικοί.

 
 
 
Οργισμένες αντιδράσεις από τους Αστυνομικούς έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για το Πάσχα και την Οδική Ασφάλεια, που κυκλοφόρησε επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο σκοπός των δημιουργών του ήταν με πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο να στείλει μήνυμα για ασφαλή οδήγηση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας, κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, το τηλεοπτικό σποτ όχι μόνο δεν προάγει την οδική ασφάλεια, αλλά αυτοεξευτιλίζει την Ελληνική Αστυνομία, καθώς λοιδορεί  τους σύγχρονους  Αστυνομικούς, παρουσιάζοντάς τους ως αγράμματους και γραφικούς.

 Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ : “Να αποσυρθεί άμεσα!”

Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ, Γερακαράκος Γρηγόρης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε στη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων αλλά και σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το «σποτ» της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Μετά το «φιάσκο» με τους χάρτες των επισήμων ημερολογίων της ΕΛ.ΑΣ, δημιουργείται ένα  «σποτ» που συκοφαντεί και λοιδορεί το σύγχρονο Έλληνα Αστυνομικό, ο οποίος εισέρχεται πλέον στις Αστυνομικές  Σχολές, μέσω πανελληνίων εξετάσεων και με υψηλότατες βάσεις.
Εννοείται, ότι δεν εξυπηρετεί ούτε κατά διάνοια, το λόγο για τον οποίο υποτίθεται ότι έγινε, την Οδική Ασφάλεια…

  • Αλήθεια τίνος ιδέα ήταν να εμφανίζονται εν έτει 2019, οι Αστυνομικοί ως αγράμματοι και γραφικοί;;;
  • Πώς είναι δυνατόν από τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας να αντιμετωπίζεται το μείζον ζήτημα των τροχαίων ατυχημάτων, με τέτοια κιτς «σποτάκια», μηδενίζοντας έτσι το έργο των Υπηρεσιών Τροχαίας και γενικότερα όλων των Συναδέλφων;;;
  • Πόσο, αλήθεια, στοίχισε αυτό το αίσχος, την ίδια στιγμή που ακόμα αναμένουμε να πληρωθούν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα νυχτερινά του περασμένου Δεκεμβρίου;;;

Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, είναι η άμεση απόσυρση του ντροπιαστικού «σποτ».
Αν, κύριοι, δεν είστε ικανοί για το ελάχιστο, τότε μόνο ένα πράγμα μπορείτε να κάνετε με επιτυχία…. ΤΙΠΟΤΑ !!!

Αντγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α Νικόλαος Μπλάνης: “Όταν ο αυτοεξευτελισμός της Αστυνομίας δεν έχει όρια”

Ο Αντγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α Νικόλαος Μπλάνης , Επίτιμος Προϊστάμενος Κλάδου Οργάνωσης
και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α./Υ.Δ.Τ., Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Αθηνών, μεταξύ άλλων γράφει:
Ποικίλες  και εν πολλοίς οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ-ΑΣ για το Πάσχα και την Οδική Ασφάλεια. Καταγράφουμε μερικά από τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:…
«Μετά  λέμε πως βγαίνουν τα αρνητικά στερεότυπα…μάλλον χρειάζεται πολύ βρετανικό φλέγμα»…..
«Αυτοτρολάρισμα βορά για τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απουσία μέτρου και αισθητικής»…..
« Καραγκιοζιλίκια. Η σοβαρότητα αντικαταστάθηκε από τον αυτοεξευτελισμό»…..
«Τουλάχιστον απαράδεκτο! Αυτός που το σκέφτηκε θα πληρωθεί κιόλας;»…..
« Η μα………α έχει και τα όριά της. Τώρα να λέμε και ότι σπάει καρύδια. Από χωριά είμαστε, αλλά δεν γνωρίζω, την σήμερον ημέρα, να μιλάει κάποιος με αυτό τον τρόπο. Πόση αηδία! Πόσο καραγκιόζηδες! Οι συνδικαλιστές, που για όλα έχουν λόγο, θα πρέπει να απαιτήσουν εξηγήσεις και την άμεση απόσυρση …. της γελοιότητας»…..
« Για να γίνεις αστυφύλακας χρειάζεσαι 16,500 μόρια και αξιωματικός 17,950 και μάλιστα η βάση, θα πρέπει πλέον όλοι να γνωρίζουν, ότι η αστυνομία μας βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»…..
« Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω δει στη ζωή μου! Να αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ ξεφτιλίζει την Αστυνομία»…..
«Δεν ξέρω τον φωστήρα της ιδέας , αλλά το χιούμορ τουλάχιστον είναι ανόητο από όποια οπτική γωνιά και να το δεις. Ως γνώστης…λέω ότι δεν πετυχαίνει κάτι, αλλά υποβαθμίζει την όλη προσπάθεια να περάσουν μηνύματα κυκλοφοριακής συμπεριφοράς. Δεν υπάρχουν πλέον ειδικοί στο Σώμα της Αστυνομίας για να ασχοληθούν; Οι σύμβουλοι επικοινωνίας ..δεν έχουν γνώσεις;».
Ας  αντιληφθούν, ότι ο αυτοεξευτελισμός δεν αποτελεί τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης!!!  Ας αποσύρουν λοιπόν  το εν λόγω σποτ, το οποίο αφενός προσβάλλει τους αστυνομικούς και αφετέρου δεν φαίνεται να προάγει την Οδική Ασφάλεια!!!


Δείτε το διαφημιστικό σποτ:
Η ΕΛΑΣ έχει κέφια: Ένα ΒΙΝΤΕΟ για το Πάσχα που στέλνει μηνύματα με χιούμορ!


 
Πηγή: policenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ