Απόστρατοι Αεροπορίας: Άκουσαν όχι απο τον Π. Καμμένο

Οι απόστρατοι της αεροπορίας μάλλον δεν περίμεναν την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Η υπογραφή δεν μπήκε.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δεν έβαλε την υπογραφή του στον απολογισμό – ισολογισμό της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ).

Όπως και με τον απολογισμό, τον ισολογισμό και τις λοιπές οικονομικές καταστάσεις της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας του 2014 ο ΥΕΘΑ δεν ενέκρινε τον απολογισμό-ισολογισμό της ΕΑΑΑ για το 2015 ο οποίος είχε εγκριθεί απο την ΕΑΑΑ περίπου εδώ και ένα χρόνο.

Ο υπουργός ζητάει τώρα απο την ΕΑΑΑ να καταθέσει τον απολογισμό, τον ισολογισμό και τις λοιπές οικονομικές της καταστάσεις στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταστατικό έλεγχο.

Παράλληλα σημειώνεται πως οι παρατηρήσεις της ΕΑΑΑ για τα έτη 2014 και 2015 θα ληφθούν υπόψη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και αυτό μάλλον γιατί κάποιες πληροφορίες εντοπίζουν το πρόβλημα σε ένα τεχνικό ζήτημα.

Δηλαδή στο ότι τα έγγραφα της ΕΑΑΑ δεν είναι στο τυπικό τους αποτυπωμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΓΕΑ για την σύνταξη οικονομικών καταστάσεων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ