Απόστρατοι: Πως κρατάς την Αξιοπρέπειά σου όταν δεν υπάρχει μία;

Εχθές στη Βουλή συντελέστηκε ένα ακόμα έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού. Ένα έγκλημα κατά της αξιοπρέπειας κυρίως του Ελληνικού λαού και δευτερευόντως εναντίον της τσέπης του.

 

 

 

Εν τω μέσω του κουρνιαχτού από το Σκοπιανό η λενινιστικής φιλοσοφίας και ακροδεξιάς στήριξης (πιο παράδοξο πολιτικό σχήμα δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα) κυβέρνηση πέρασε ανώδυνα ένα πολυνομοσχέδιο που έρχεται να κάνει πιο φτωχούς τους Έλληνες.

Αφού έλυσε το πρόβλημα της ανεργίας, με παπούδες, γιαγιάδες και γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους με όποιο μέσο μπορούν, γιατί αν πάνε να δουλέψουν θα πάρουν μέγιστο 450 Ευρώ, τώρα φρόντισε να τους απαλλάξει από μερικά ευρώ ακόμα. Ο Πάνος Καμμένος που κρατούσε καλά τα περίφημα αναδρομικά στους κωδικούς αλλά αυτά δε βγαίνανε, ψήφισε κι αυτός φυσικά υπέρ του πολυνομοσχεδίου.

Ο συνδυασμός πολυνομοσχεδίου και προαπαιτουμένων από τις προηγούμενες αξιολογήσεις, έρχεται να δώσει το οριστικό χτύπημα σε συντάξεις, αλλά αυτοί που κυρίως βάλλονται είναι οι απόστρατοι καθότι οι μειώσεις μπορούν να φτάσουν και το 25% του συνόλου των συντάξεων. Και μάλιστα άμεσα, δηλαδή από το Σεπτέμβριο.

Με ένα νομικό καθεστώς που απαγορεύει την παράλληλη εργασία και τη σύνταξη και με συντάξεις που πλέον θα φτάνουν είναι στα 2/3 των συντάξεων οργανισμών όπως ο πρώην ΟΤΕ και η ΔΕΗ (συνταξιούχων δηλαδή επιπέδου αποφοίτων λυκείου με 20-25 χρόνια πραγματικής εργασίας), οι απόστρατοι καλούνται να επιβιώσουν αξιοπρεπώς.

Άλλοι με παιδιά που σπουδάζουν, άλλοι με προβλήματα υγείας δικά τους και των γονιών τους, άλλοι με εγγόνια κι άλλοι με υποχρεώσεις τρίτων, όπως άλλωστε κι ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία, πρέπει να επιβιώσουν. Οπότε ο δρόμος είναι ένας: Καμία αξιοπρέπεια, εξευτελισμός και πάτημα στο κεφάλι. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κυβέρνηση τόσο για την κοροϊδία, όσο και για τον εξευτελισμό των αποστράτων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Κατάφερε ότι καμία άλλη κυβέρνηση: Να ισοπεδώσει αυτό το οποίο μαθαίνουν οι στρατιωτικοί από την πρώτη στιγμή που φοράνε στολή: να είναι αξιοπρεπείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ