Απόστρατοι: Ποιον Αρχηγό είδαν και ποιον «καρφώνουν» ;

Οι απόστρατοι θυμίζουν με την επίσκεψη τους αυτή, αν και τέτοιες υπενθυμίσεις είναι περιττές σε όποιον γνωρίζει έστω και λίγο την στρατιωτική οικογένεια, πως ο ομφάλιος λώρος δεν κόβεται.

Επίσκεψη με νόημα απο τους αποστράτους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η επίσκεψη των αποστράτων έρχεται μάλιστα σε μια διόλου τυχαία συγκυρία χρονικά.

Και αυτό γιατί όλοι θυμούνται την απορία που εξέφρασε πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σχετικά με το ενδιαφέρον που δείχνουν οι απόστρατοι για την τύχη της «χακί» ακίνητης περιουσίας.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Δαβάκης απάντησε στον Βίτσα για τους απόστρατους και το ΕΚΟΕΜΣ

Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Να αντιδρούν ή να μην αντιδρούν οι απόστρατοι;


 

Με τον ANΥΕΘΑ ουσιαστικά να λέει πως κακώς ασχολούνται.

Όπως ανακοίνωσαν οι απόστρατοι της ΕΑΑΣ στα πλαίσια συνεργασίας και εθιμοτυπίας, έγινε συνάντηση του προέδρου, του αντιπροέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Η συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του κ.Αρχηγού, περιελάμβανε αλληλοενημέρωση επί ειδικών και γενικών θεμάτων που αφορούν την  Ε.Α.Α.Σ. και τα Μέλη της, με κατάθεση σχετικού υπομνήματος. 

Η όλη συζήτηση διεξήχθη σε κατεξοχήν συναδελφικό και άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων και γόνιμο διάλογο, ενώ τονίσθηκαν ιδιαιτέρως οι άρρηκτοι δεσμοί που συνδέουν τα  ε.ε. και τα ε.α. Στελέχη του Σ.Ξ.» τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ούτως ώστε να μην υπάρχει καμία αμφίβολια για το τι πιστεύουν, τι εννοούν και τι επικοινωνούν με αυτή τους την επίσκεψη.

Οι ίδιοι μάλιστα υπογραμμίζουν πως η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με τον  Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή να εκδηλώνει το ειλικρινές ενδιαφέρον του επί των τεθέντων θεμάτων, την επιθυμία για συνέχιση της στενής συνεργασίας του ΓΕΣ με την Ε.Α.Α.Σ. και  τέλος επανατοποθέτησε την επόμενη συνάντηση όταν αναλάβει το νέο Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ