Με Αρετή και Τόλμη: Συνέντευξη Αρχηγού για το προσωπικό

Με Αρετή και Τόλμη: Με συνέντευξη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου η εκπομπή του υπουργείου Άμυνας στην κρατική τηλεόραση ποντάρει στο να να έχει καλή τηλεθέαση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στο νέο μισθολόγιο. Η συνέντευξη είναι ένα από τα θέματα της εκπομπής του ΥΠΕΘΑ στην κρατική τηλεόραση.

Η εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη” που θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στις 11:30 στην ΕΡΤ 1 μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει:

-Συνέντευξη του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη (ΠΝ) ο οποίος εκτός των άλλων μιλά για το προσωπικό και την ετοιμότητα του Πολεμικού Ναυτικού.

-Αφιέρωμα στην Δέσποινα Αχλαδιώτη, την θρυλική Κυρά της Ρω που ύψωνε την ελληνική σημαία στο ακριτικό νησί, με σπάνια αποσπάσματα από συνέντευξη της.

-Ρεπορτάζ από την Σχολή Δοκίμων και την εκπαίδευση των άγρυπνων φρουρών των θαλασσών μας.

-Εντυπωσιακά πλάνα από άσκηση για την αντιμετώπιση περιστατικών από διαρροή χημικών.
 

https://www.youtube.com/watch?%20v=2gt1gvxfE_E

Η Κυρά της Ρω (1890-1982) που το πραγματικό της όνομα ήταν Δέσποινα Αχλαδιώτη, υπήρξε μέλος της Αντίστασης κατά την περίοδο της κατοχής και επί 40 χρόνια (από το 1943 ως το θάνατό της) ύψωνε την ελληνική σημαία στην ακριτική νησίδα της Ρω κάθε πρωί και τη κατέβαζε με τη Δύση του ήλιου. Στη Ρω είχε εγκατασταθεί με τον άντρα της και την τυφλή μητέρα της από το 1924.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ