Το ArmyNow εξελίσεται κι αλλάζει

Connecting icon people square wooden block for social media people network concept

Η μετάβαση σ’ ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας του ArmyNow είναι μια πραγματικότητα η οποία επιβάλλεται από τις συνθήκες αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της ενημέρωσης.

Η “πληροφορία” έχει πάψει εδώ και και καιρό να είναι το κρίσιμο μέγεθος στην ενημέρωση καθότι διακινείται πλέον ελεύθερα και γίνεται κτήμα των πολλών σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και η εξειδικευμένη πληροφορία είναι πλέον διαθέσιμη σχεδόν άμεσα και δεν αποτελεί στοιχείο λειτουργικής διαφοροποίησης στην ενημέρωση.

Η επεξεργασμένη πληροφορία, δηλαδή η γνώση είναι πλέον το κρίσιμο μέγεθος στην ενημέρωση και τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν αποτελούν τα συγρκιτικά πλεονεκτήματα της ενημερωτικής διαδικασίας. Συνεπώς η αντικειμενική και ορθολογική ενημέρωση απαιτεί μετακίνηση των μέσων ενημέρωσης προς ένα μοντέλο που να συγκεντρώνει, να διαχειρίζεται και να διαχέει γνώση πάνω στο ή στα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται.

Ο τομέας της Άμυνας είναι πλέον απόλυτα συνυφασμένος με τους τομείς της Ασφάλειας, της Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας (Civil Military Cooperation – CIMIC), της Πολιτικής Προστασίας και της Τεχνολογίας Αιχμής (Cutting Edge Technology). Η δομική σχέση της Άμυνας με τους τομείς της Διπλωματίας και της Γεωστρατηγικής Πολιτικής φαίνεται πως εξελίσσεται σ’ ένα μοντέλο με διαφορετικούς συσχετισμούς στο οποίο το κέντρο βάρους μετατοπίζεται στην ισχυρή επιρροή των μέσων ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης και στην αποτελεσματικότητα επηρεασμού των πολιτών ενός Κράτους.

Εμείς εδώ στο ArmyNow δεν παρακαλοθούμε απλά τις εξελίξεις, προσπαθούμε να είμαστε μέρος τους και να πρωτοπορούμε. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε πλέον διαμορφώσει το δικό μας Content Management System (CMS) και έχουμε επιπλέον δομήσει ένα νέο μοντέλο ενημέρωσης βασισμένο στη γνωσιακή (knowledge based) ενημέρωση. Αυτό σημαίνει πως δε θ’ ανακυκλώνουμε πλέον πληροφορίες και νέα αλλά θα τα περνάμε μέσα από ένα φίλτρο επεξεργασίας με στόχο να ενημερώνουμε το κοινό μας με απόλυτη σαφήνεια, αντικειμενικότητα και να του προσφέρουμε κρίσιμα γνωστικά στοιχεία για τη διαμόρφωση κριτικής άποψης.

Ο τρόπος που μπορούμε να “διαβάσουμε” την καθημερινότητα αλλάζει σε μας και ταυτόχρονα αλλάζει και το κοινό μας. Με σύγχρονα εργαλεία βασισμένα στην Επιχειρησιακή Έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνουμε τόσο συνδυαστικά όσο και αφαιρετικά το κοινό μας μέσα από μια διαδικασία “ask & bid” όπου η ενημέρωση θα γίνεται μεθοδολογικά και στοχευμένα.

Από την αρχή του 2021 θ’ αρχίσουμε ν’ αλλάζουμε, να δίνουμε νέες υπηρεσίες στο κοινό μας, θα μεταβάλουμε την εξωτερική όψη μας, θα διαφοροποιήσουμε την αρθρογραφία μας και θα μετεξελισσόμαστε σταθερά σ’ ένα portal ενημέρωσης έτσι ώστε από την 1 Ιουνίου 2021 να είναι έτοιμες οι συνδρομητικές μας υπηρεσίες. Φιλοδοξούμε να γίνουμε το πρώτο portal στην Ελλάδα με παροχή ενημέρωσης μέσα από “βιβλιοθήκες γνώσης” κι ένα από τα λίγα στον κόσμο με On Line User Development Capability όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να διαμορφώνει το δικό του προφίλ ενημέρωσης και συστηματικής γνώσης.

Μείνετε λοιπόν κοντά μας και παρακολουθείστε την εξέλιξη μας, γίνεται μέρος αυτής και ανεβάστε το επίπεδο της ενημέρωσής σας μαζί μας. Εμείς πιστοί στην υπόσχεσή μας για αντικειμενικότητα, διαρκή εξέλιξη και πορεία έχουμε ξεκινήσει το ταξίδι της επόμενης μέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ