Το ArmyNow.net κάνει την επίσημη πρώτη στις 4 Ιουλίου

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχεδιασμού, δοκιμών, σκληρής και κοστοβόρας εργασίας ήρθε η ώρα ν’ ανοίξουμε τα φτερά μας στη διεθνή αγορά. Το project του ArmyNow.net είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη διαδρομή του στα βαθιά νερά, στο διεθνές περιβάλλον, με μια μοναδική για τη διεθνή δεδομένα δομή.

Η δομή αυτή περιλαμβάνει εκτός από διεθνείς ειδήσεις με επίκεντρο την άμυνα, πλήρη κατάλογο των εκδηλώσεων που πρόκειται να συμβούν τον επόμενο χρόνο, νέα από βετεράνους 34 χωρών, ευκαιρίες εργασίας και επιχειρηματικές δράσεις στο χώρο της άμυνας, αμυντική τεχνολογία, αναλύσεις και ενδιαφέροντα links από διεθνείς οργανισμούς (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΗΕ) και τις επιμέρους υπηρεσίες τους.

Η όλη προσπάθεια φέρνει τη σφραγίδα του Συνταγματάρχη (ε.α.) Αναστάσιου Μητρόπουλου, ο οποίος άοκνα και συστηματικά έχει εργαστεί σκληρά τόσο για την ανάπτυξη του ArmyNow.gr όσο και για τη νέα προσπάθεια του ArmyNow.net. Είναι πλέον από τους λίγους επαγγελματίες στην Ελλάδα με τόσο ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας στη διαχείριση media operations και με συμμετοχή σε ΝΑΤΟϊκά projects και προγραμματιστική πληρότητα. Στην προσπάθεια αυτή συνεπικουρείται από μια ομάδα επαγγελματιών του χώρου που πολύ σύντομα ευελπιστούμε πως θα γίνει διεθνής!

Από την 04 Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου 2020 το ArmyNow.net θα λειτουργεί πιλοτικά αλλά με πλήρη ειδησιογραφία και με όλα τα επιμέρους συστήματα.

Από την 04 Ιουλίου 2020 αλλάζει και η σελίδα μας στο Facebook που θα αναπαράγει την αρθρογραφία του ArmyNow.gr, ενώ η αντίστοιχη σελίδα για το .net θα παραμείνει η ίδια. Συνεπώς για όπιον θέλει να παρακολουθεί την ελληνική έκδοση το link θα είναι https://www.facebook.com/armynowgr, ενώ για τη διεθνή έκδοση το αντίστοιχο link είναι το https://www.facebook.com/armynow.net.

Σας ευχαριστούμε για την έως τώρα στήριξή σας και σας περιμένουμε και στη νέα μας προσπάθεια!

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ