Πάει για απόσυρση το Άρθρο 27 και μαζί ο κ. Τσουκαράκης;

Η πρόσφατη παρουσία στη Βουλή των ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο μόνο στη ΝΔ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Δημήτρης Βίτσας δεν “ένιωθε” και μεγάλη ευτυχία προασπιζόμενος τα συμφέροντα του κ. Τσουκαράκη.
Το επίμαχο άρθρο 27 του νέου νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ που πυροδότησε την αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του κ. Ανέστη Τσουκαράκη μάλλον θα αποσυρθεί ή θα διαφοροποιηθεί πλήρως. Ακόμα και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν ήταν άνετος με την εικόνα των συνδικαλιστών στη Βουλή. Φανερά αμήχανος ο υπουργός με την όλη κατάσταση και ιδιαίτερα ενοχλημένος με πρόσωπα που τα έχει περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του.
Η αλαζονική και αντισυναδελφική στάση του κ. Τσουκαράκη στη Βουλή (με τις αναφορές για Pokemons), είναι πιθανόν αποτέλεσμα της ασυλίας που αισθάνεται πως έχει από τον ΥΕΘΑ. Στην πραγματικότητα όμως δε φαίνεται να είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Η προσπάθεια να περάσει το άρθρο 27 ως εκλογίκευση των συνδικαλιστικών “εκτροχιασμών”, φαίνεται πως πάει άπατη. Η στάση του κ. Τσουκαράκη αλλά και η δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν τόσο ο ΥΕΘΑ όσο και ο ΑΝΥΕΘΑ, καταδεικνύουν πως κάτι δεν πάει καλά. Η μέχρι τώρα συνεργασία του κ. Τσουκαράκη και με τους δύο έδειχνε άριστη. Το εγκώμιο που έπλεξε στον ΥΕΘΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μάλλον ήταν στη σφαίρα της υπερβολής. Ο πολύ καλός στο να βρίσκει πατήματα για “επίθεση” κ. Άδωνις Γεωργιάδης “τσίμπησε” την ευκαιρία και χτύπησε και τον ΥΕΘΑ αλλά και τον κ. Τσουκαράκη.
Το αποτέλεσμα κρίνεται ως πολύ θετικό για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και ο “αδύνατος κρίκος” εδώ ήταν ο κ. Τσουκαράκης. Οι κακές γλώσσες λένε πως δε θα μακροημερεύσει ούτε στο υπουργείο ούτε στο στράτευμα. Δηλαδή ο συνδικαλισμός των εν ενεργεία στελεχών θα χάσει, σχετικά σύντομα, το “μέντορά” του. Κρίμα. Έτσι φαίνεται πως μαζί με την απόσυρση του άρθρου 27 θα πάει για “απόσυρση” και ο κύριος Τσουκαράκης. Όποτε και αν αυτό συμβεί, του ευχόμαστε από τώρα καλή επιτυχία ως υποψηφίου βουλευτή.
Αυτή είναι η τελευταία φορά που θ’ ασχοληθεί ο Τσεκουράτος με τον κ. Τσουκαράκη. Game Over!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ