Ο Αρχηγός ΓΕΣ Γ. Καμπάς στην 98 ΑΔΤΕ – ΦΩΤΟ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ 98 ΑΔΤΕ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της 98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ» στη Λέσβο.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού. Στη συνέχεια, μετέβη σε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και Μονάδες όπου παρακολούθησε την ενεργοποίηση τμημάτων αεράμυνας, και πλεύση μέσων από Ειδικό Τάγμα Εθνοφυλακής, ενώ πραγματοποίησε έλεγχο της ενεργοποίησης και ανάπτυξης τμημάτων αμέσου επέμβασης, όπου διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του έμψυχου δυναμικού.

Τέλος, ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν σε κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ 98 ΑΔΤΕ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ 98 ΑΔΤΕ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ 98 ΑΔΤΕ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ 98 ΑΔΤΕ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ 98 ΑΔΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ