Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην παιδική κατασκήνωση του ΣΞ στις Κεχριές – ΦΩΤΟ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε την παιδική κατασκήνωση του ΣΞ, στις Κεχριές, όπου μίλησε με τα παιδιά των στελεχών που κάνουν τις διακοπές τους.
 
 
Τη Θερινή Παιδική Κατασκήνωση του Στρατού Ξηράς επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018. Όπως τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΓΕΣ, η κατασκήνωση βρίσκεται στις Κεχριές Κορινθίας, όπου είναι σε εξέλιξη η 1η κατασκηνωτική περίοδος και 126 παιδιά στελεχών μας περνούν τμήμα των καλοκαιρινών διακοπών τους.
Το ΓΕΣ, κατά τη θερινή περίοδο, εφαρμόζει τη λειτουργία δύο Παιδικών Κατασκηνώσεων, στις Κεχριές Κορινθίας και στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής. Το προσωπικό των κατασκηνώσεων περιλαμβάνει Ιατρούς, Νοσοκόμους, Μάγειρες, Ναυαγοσώστες, Χειριστές Λέμβων και Συντηρητές Εγκαταστάσεων.

Τα παιδιά, σε ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας, έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με παιδαγωγικές δραστηριότητες (όπως π.χ. κολύμβηση, κανό, χορό, αθλήματα, επιτραπέζια και μουσικοκινητικά παιχνίδια).

Στο πλαίσιο της Μέριμνας για το προσωπικό μας, καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής του, καθότι αποτελεί το σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ