Ο Αρχηγός ΓΕΣ σε νυχτερινή άσκηση στο Ανατ. Αιγαίο – Πότε θα γίνει

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

Νυχτερινή άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα. Παρόν ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς. Διαβάστε πότε θα γίνει.
 
Τα Δωδεκάνησα «οργώνει» κυριολεκτικά ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος και επιθεωρεί την ετοιμότητα των δυνάμεων σε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια  νησιών των Δωδεκανήσων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Armynow.net ο Αρχηγός ΓΕΣ δεν θα λείψει και από την νυχτερινή άσκηση που πραγματοποιείται σήμερα μόλις πέσει ο ήλιος στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στην οποία, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, εκτός από τμήματα του Στρατού Ξηράς θα συμμετέχουν ελικόπτερα και αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η κινητικότητα αυτή δεν θα πρέπει να ανησυχήσει τους κατοίκους των νησιών των Δωδεκανήσων που θα δουν κυριολεκτικά τη «νύχτα να γίνεται μέρα». Όλα θα είναι στα πλαίσια του σεναρίου της άσκησης.
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ο Στρατός Ξηράς είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να ανταποκριθεί στο καθήκον του και να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ