Αρχηγός ΓΕΣ: Τι λέει στους Τούρκους; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής βρέθηκε στην Χίο και απο εκεί απάντησε στην τουρκική προκλητικότητα δείτε το βίντεο.

«Ο Ελληνικός Στρατός είναι δυνατός, ο Ελληνικός Στρατός είναι ίσχυρός, ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι σε κρίση διότι το προσωπικό μας είναι εξαιρετικό. Κάθε μέρα υπερβάλλει εαυτόν απο την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, κάθε πέρα υπερασπίζει Θερμοπύλες. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι εμείς ξέρουμε τι κάνουμε και κάνουμε την δουλειά μας, δεν αφήνουμε κανέναν, αλλά αν απαιτηθεί είμαστε εδω για να δείξουμε ποιοί είμαστε» ανέφερε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής απο την Χίο όπου παρέστη σε δοξολογία.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην τουρκική προκλητικότητα η οποία το τελευταίο διάστημα είναι σε έξαρση.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ: « ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα το Στρατηγείο του Σχηματισμού, καθώς και τα Φυλάκια Αγίας Ελένης, Οινουσσών και Παναγιάς.

Ο Αρχηγός διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά, που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού και κατέστησε σαφές ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του.»

Οι επαφές του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού με το προσωπικό αναμένεται να συνεχιστούν με την ίδια ένταση και το επόμενο διάστημα προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα αλλά και να δωθούν οδηγίες και κατευθύνσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ