Άστραψε και βρόντηξε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Συρθήκαμε στην Γενεύη! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αντίθετος στην Γενεύη εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ που εξαπέλυσε μύδρους κατα όσων έσυραν την Κύπρο στην Γενεύη.

Συρθήκαμε χωρίς να μας δοθεί πειστική εξήγηση στις συνομιλίες της Γενεύης υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ανησυχία και την δυσφορία του ιδίου για τις συνομιλίες της Γενεύης.

Ο ίδιος πάντως εκτίμησε πως τελικά οι συνομιλίες δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία γιατί αν αυτό συμβεί τότε η συμφωνία θα είναι όπως υποστήριξε σε βάρος του Ελληνισμού.

Αυτή την ώρα προτιμώ να μην μιλήσω για τους λόγους που μας έσυραν σε αυτές τις συνομιλίες, σημείωσε στην ίδια συνέντευξη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αφήνοντας ανοιχτό να κάνει νέες δηλώσεις στο άμεσο μέλλον για τις συνομιλίες της Γενεύης που μέχρι στιγμής αποδεικνύονται κατα τον ίδιο αλλη μια λάθος κίνηση για τα συμφέροντα της Κύπρου.

Έδωσε πάντως ένα σαφές στίγμα λέγοντας πως ο Κύπριος Πρόεδρος δεν ήθελε χρονοδιαγράμματα και ευχαριστώντας ταυτόχρονα την ελληνική κυβέρνηση και ιδίως το υπουργείο Εξωτερικών.

Κάτι που δείχνει με σαφήνεια ποιούς «φωτογραφίζει» απο τις μεγάλες δυνάμεις ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ ως κατα την γνώμη του υπεύθυνους για τις συνομιλίες της Γενεύης.

 

Γκίκας: Καλύτερη η μη λύση απο την εθνικά επιζήμια λύση

Θέση για τις διαπραγματεύσεις της Γενεύης πήρε ο πρώην εκπ. Τύπου του ΥΠΕΘΑ, αξιωματικός του Π.Ν. ε.α. Στέφανος Γκίκας. Σε σημερινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό CORFU CHANNEL, ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ και πρ. Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΘΑ, Στέφανος Γκίκας, ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά στο Κυπριακό.


Ακούστε το ηχητικό με την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ