ΑΣΚΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ: Μήνυμα στην Τουρκία από Ελλάδα – ΗΠΑ – Ισραήλ

Μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία απο άκρη σε άκρη σε όλο το Αιγαίο θα πρέπει να κάνουν την Άγκυρα να σκεφτεί πολύ καλά το τί θα κάνει αυτές τις μέρες.

Άσκηση με ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα θα γίνει απο την Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στο FIR Αθηνών.
Ηνίοχος
Πρόκειται για την Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2017», η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών
δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς.
ΗΝΙΟΧΟΣ
Στην άσκηση, εκτός της Ελλάδας, συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας, καθώς και παρατηρητές από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς που θα στείλουν το κατάλληλο μήνυμα και στην Άγκυρα.
Στην Πολεμική Αεροπορία είναι βέβαιοι πως και αυτή την φορά τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη θα κερδίοσουν τις εντυπώσεις και έχουν ετοιμαστεί ως την τελευταία λεπτομέρεια.
Παράλληλα βέβαια η ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι στο κόκκινο ωστε αν η τουρκική αεροπορία εξακολουθήσει την παραβατική της συμπεριφορά να υπάρξει άμεσα ανταπόκριση για την αναγνώριση και την αναχαίτιση των μαχητικών.
Αν και οι εκτιμήσεις είναι πως αυτές τις ημέρες οι Τούρκοι θα συγκρατηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ