Παλιά “επική” αστυνομική αναφορά!!!

αστυνομικη αναφορα

Εύθυμη αληθινή αστυνομική ιστορία. Γράφει ο  ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ– Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

 

«Κύριε Διοικητά. Περιπολών  περί ώραν 03,00 επί  του οδοστρώματος της κεντρικής οδού , αντελήφθην αιφνιδίως ένα άτομο  καθήμενο οκλαδόν παραπλεύρως της οδού και ολίγον κρυπτόμενον υπόπτως και να εκπέμπει βογγητά , όπως λ.χ. ωχ-ωχ παναγία μου , βγές-βγές ριμάδι και να υβρίζει ταυτοχρόνως τα θεία. Μου κίνησε το αστυν. ενδιαφέρον και πάραυτα προσέτρεξα προς το μέρος του προκειμένου να αντιληφθώ αυθωρεί τι συμβαίνει τέλος πάντων.

» Το άτομο αυτό κ. Δ/τά είχε εναποθέσει επί χόρτου και κλάδων τις ακαθαρσίες του, κοινώς εις την καθομιλουμένην τα σκ@τ@ του και ήταν … ενεργοποιημένος , δηλαδή κατελήφθει επ’ αυτοφώρω να χέζει όπως το λέγαμε εις το χωριό μου.. Ευθύς μόλις με αντελήφθη , εταράχθη και τότε εγώ του έδωκα εντολή να εγερθεί . Τότε αυτός μου απήντησε.

 ”Ντρέπομαι κυρ αστυνόμε , γιατί είμαι λερωμένος και δεν πρόλαβα να ανακουφισθώ και να ρίξω τις …νάρκες μου , γιατί με έπιασε έντονο και αιφνίδιο κόψιμο, μάλλον από χαλασμένα κοψίδια που έφαγα”.

» Εγώ τότε του απηύθυνα την φράσιν . ”Να εγερθείς πάραυτα” και αυτός μου είπεν  ασεβώς , ”τουλάχιστον να σκουπίσω τον κ@λο μου –και συγγνώμη δια την λέξιν– και να ντυθώ” και ταυτοχρόνως άνευ ενδοιασμού  και αιδούς , ήρχισε  βροντερώς ,να πέρδεται ασυστόλως και κατά ριπάς …  «όχι» του είπα σθεναρώς, «δεν σε αφήνω, γιατί εσύ ο πονηρούλης μπορεί να με εξαπατήσεις και να σε κυνηγώ εις τας οδούς ,με τα σκ@τ@ εις τα  οπίσθιά σου…..»

Τελικώς κ. Δ/τά τον συνέλαβα και σας τον προσαγάγω δια τα δέοντα…»

Δ/της. «Ποιά δέοντα;… Πήγαινέ τον στις τουαλέτες να ξεβρωμίσει και να πλυθεί γιατί θα πάθει και κανένα σύγκαμα και θα δούμε ..»

Τελικά η …ποινή του ήταν να καθαρίσει και να μαζέψει τις ”νάρκες” από το σημείο του …. ”εγκλήματος” και αφέθηκε ελεύθερος…..

 


Περισσότερες αληθινές αστυνομικές ιστορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ :

Αστυνομικές ιστορίες


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ