Ατόπημα η μη πρόσκληση του απερχόμενου Α/ΓΕΣ Γ. Καμπά στη σημερινή τελετή του ΓΕΕΘΑ

ΑΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΣ

Μπορεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σχολή Ικάρων να κύλησαν όλα ομαλά, ωστόσο μια απουσία προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Η απουσία που προκάλεσε εντύπωση και έκανε τους δημοσιογράφους κι άλλους παρευρισκόμενους να αναρωτιούνται δεν ήταν άλλη από του απερχόμενου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Γεώργιου Καμπά. Ο Στρατηγός απουσίαζε γιατί δεν έλαβε καμία πρόσκληση για την τελετή, ούτε καν μήνυμα στο κινητό!

Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε το ArmyNow.gr με τον ίδιο τον Στρατηγό Γ. Καμπά επιβεβαίωσε και μάλιστα με πικρία ότι δεν έλαβε καμία πρόσκληση από την διεύθυνση εθιμοτυπίας, ενώ δε του ήρθε ούτε καν sms για την τελετή. Υπενθύμισε δε ότι όταν εκείνος ήταν να αναλάβει τα καθήκοντα του Α/ΓΕΣ είχε δώσει εντολή στην αρμόδια διεύθυνση να σταλούν προσκλήσεις σε όλους όσους προβλέπεται. Φυσικά δε θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Πάντως θα πρέπει εμείς να σχολιάσουμε ότι είτε έγινε εσκεμμένα είτε από λάθος (όπως όλοι θέλουμε να πιστεύουμε) είναι μεγάλο ατόπημα απέναντι σε ένα στέλεχος που υπηρέτησε για 41 χρόνια τις Ένοπλες Δυνάμεις από πολλές θέσεις φτάνοντας μάλιστα στην θέση του Αρχηγού του Στρατού Ξηράς. Ενώ έρχεται ως «κερασάκι» στην τούρτα της επικοινωνιακής πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, η οποία τον τελευταίο ένα χρόνο, με επιλογή και ευθύνη του απερχόμενου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, ήταν κάτι παραπάνω από ανύπαρκτη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ