Αυτοί είναι οι νέοι μας πιλότοι! Τα νέα “αετόπουλα” στο Αιγαίο! ΦΩΤΟ

Έτοιμα να πετάξουν στο Αιγαίο είναι τα “αετόπουλα” της 86ης σειράς Ιπταμένων που ολοκλήρωσαν σήμερα την εκπαίδευσή τους – Οι νέοι μας πιλότοι!

 

Ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και τώρα είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους στο Αιγαίο.

Σε μια δύσκολη εποχή με πολλές εντάσεις καλούνται να προασπίσουν κάθε σπιθαμή της Ελλάδας! Αυτοί είναι οι νέοι μας πιλότοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΑ την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 86ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

Η τελετή έγινε παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Δημήτριο Ρέψη, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 86ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Αριστοτέλη Σύρμο, πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους, ενώ στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες τους ζήτησε να είναι αποτελεσματικοί όντας επαγγελματίες και ασφαλείς.

 

 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης, αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ