Δάνεια Στρατιωτικών: Γνωστός παρουσιαστής μιλάει για «ανέκδοτο»

Δάνεια Στρατιωτικών: Οι σκέψεις του ΥΠΕΘΑ (που μάλλον σκέψεις θα μείνουν στο τέλος) για τα δάνεια των Στρατιωτικών προκαλούν τσουνάμι δημοσιευμάτων.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Δάνεια Στρατιωτικών: Απολογισμός χασούρας 24ωρου


 

Ένα είναι σίγουρο. Στο Υπουργείο Άμυνας ξέρουν πως να κάνουν τα Μέσα Ενημέρωσης να ασχολούνται μαζί τους.

Απο μόνο του αυτό, ειδικά όταν η κυβέρνηση πάει από το κακό στο χειρότερο σε όλα, είναι πολύτιμο.

Αφού την ώρα που η οικονομία «πάσχει», τα εθνικά θέματα «βράζουν», και η κοινωνία καταρρέει περνάνε σε δεύτερη μοίρα τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας και όλοι ασχολούνται με μια εξαγγελία, που είναι μια σκέψη, μια υπόσχεση για τα δάνεια των Στρατιωτικών.

Όλοι ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα, αφού είναι προφανές πως την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζει τσουνάμι πλειστηριασμών όλοι θέλουν να μάθουν τι ακριβώς γίνεται με τους διπλανούς τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Καμπουράκης πάντως σε δημοσίευμα του  χαρακτηρίζει ανέκδοτο την εξαγγελία Καμμένου και , χωρίς να τα υιοθετούμε, καταγγέλει, χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων : «Και θα το κάνει λέει μέσω του ΑΟΟΑ, του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών. Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο. Πρόκειται για ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, που δεν συντάσσει ούτε δημοσιοποιεί ισολογισμούς, δεν παρουσιάζει οικονομικά αποτελέσματα. Κανένας δεν ξέρει τι χρήματα έχει….»

Για να θυμηθούμε λοιπόν και μια αγαπημένη ατάκα πρώην συνεργαζόμενου Βουλευτή των ΑΝΕΛ να ρωτήσουμε η Μεσογείων ακούει; Και αν ακούει τι λέει;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ