Δαβάκης: Ο Καμμένος κοροϊδεύει τα στελέχη!

Πολιτική κοροϊδία σε βάρος των στελεχών του ΣΞ, χαρακτήρισε την παραχώρηση του Στρατοπέδου Παύλου Μελά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δαβάκης.
 
 
Το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο δήμο, για 99 χρόνια, έναντι λίγων διαμερισμάτων, είχε φέρει στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Θανάσης Δαβάκης.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητούσε την κατάθεση της συμβάσεως παραχώρησης του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως καταγγέλει ο Θανάσης Δαβάκης κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αντί να πάει στη Βουλή και να απαντήσει ως όφειλε προτίμησε να απαντήσει γραπτώς και χωρίς να καταθέσει τη σύμβαση παραχώρησης του στρατοπέδου.
Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα στην απάντησή του υποστηρίζει ότι με την εν λόγω ρύθμιση που έγινε και την παραχώρηση του Στρατοπέδου Παύλου Μελά, μετά από «τις απαραίτητες επσκευές που θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν, θα δημιουργηθούν διαμερίσματα που θα επιλύσουν άμεσα οικιστικά ζητήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων!» Ξεχνώντας προφανώς ότι ο ίδιος στη Βουλή είχε δεσμευτεί για 100 διαμερίσματα, αλλά τελικά οι Ένοπλες Δυνάμεις παίρνουν 83!
Με αφορμή την απάντηση του κ. Καμμένου στην Ερώτηση που είχε καταθέσει σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου «Παύλου Μελά», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δαβάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πολιτική κοροϊδία ή απάτη σε βάρος των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του Στρατού Ξηράς διαπράττεται τελικά με την παραχώρηση κατά χρήση του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» για ενενήντα εννέα (99) έτη;
Ο κ. Καμμένος, σχετικά με την ερώτηση μου για την παραχώρηση κατά χρήση του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» για ενενήντα εννέα (99) έτη, δεν προσήλθε στην Βουλή των Ελλήνων, ως όφειλε, αλλά προτίμησε την «διαφυγή του» μέσω καθυστερημένης γραπτής απάντησης του, δίχως αυτή να συνοδεύεται από την σύμβαση, που αποφάσισε και ενέκρινε, με το υπ’αριθμ.05/17 πρακτικό η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΘΑ.
Τελικώς, με προσωπική ευθύνη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, η ασάφεια παραμένει στην συμφωνία παραχώρησης του στρατοπέδου αναφορικά με τα ανταλλάγματα, που θα δοθούν στο ΤΕΘΑ.
Έτσι εννοεί την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Καμμένος». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ