Δεν θα πάνε τελικά αρματαγωγά του ΠΝ στη Λέσβο! – Άκυρη η ανακοίνωση Μηταράκη

Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ

Μπορεί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης να ανακοίνωσε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου ότι δύο αρματαγωγά που Πολεμικού Ναυτικού θα καταπλεύσουν αύριο στη Λέσβο για τη φιλοξενία χιλίων προσφύγων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του armynow.gr, τελικά δεν πρόκειται να καταπλεύσουν στη Λέσβο τα δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, για τη φιλοξενία προσφύγων, παρά το γεγονός ότι αυτό ανακοινώθηκε, από επίσημα υπουργικά χείλη.

Δεν ξέρουμε πόσο ωφέλιμο είναι τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα, να μην γνωρίζει «η δεξιά της τι ποιεί η αριστερά της», αλλά νομίζουμε ότι είναι καιρός πια να συντονιστούν έστω και στο ελάχιστο οι υπουργοί με τους υπουργούς και φυσικά με τις Ένοπλες Δυνάμεις που προσφέρουν ακόμα και εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης ότι είναι δυνατόν.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι δυνατόν,αυτές τις κρίσιμες ώρες που οι Ένοπλες Δυνάμεις μας προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε πρόσφορο μέσο ,που βελτιώνει την άμυνα μας σε επικείμενο θερμό επεισόδιο,να παραχωρούνται πολεμικά μας πλοία,για φιλοξενία λάθρο εισβολέων,που μόνοι τους έκαψαν τα οικήματα που τους είχαμε παραχωρήσει.

  2. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα να γίνω συνοδοιπόρος τουΒελοπουλου,στο θέμα όμως των λάθρο στη Μόρια,που αποτελούν πλέον σοβαρό πρόβλημα για την εθνική ασφάλεια και την
    δημόσια υγεία, τάσσομαι υπέρ των απόψεων του,για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος,το οποίο η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει πολύ αναιμικα,για να μη χρησιμοποιήσω, βαρύτερη έκφραση.Αλλα περιμέναμε από τον κ.Μητσοτακη…

  3. Με τους συνεχείς εμπρησμούς,οι ισλαμιστές λάθρο φιλοξενούμενοι, δαγκώνουν αυτούς που τους ταιζουν τόσον καιρό και τους απειλούν, εκβιάζοντας ανοιχτά για άμεση μεταφορά τους στην ενδοχώρα.Αν η Κυβέρνηση υποκύψει, αυτόματα στο νησί θα φτάσουν άλλες τριάντα χιλιάδες λάθρο.Λυση που θα ανακουφίσει και τα άλλα νησιά μας,είναι η μεταφορά τους σε μη κατοικημένα νησιά,σε δομές που θα ελέγχονται πλήρως,ούτως ώστε οι πρόσφυγες να διαχωρίζονται και να τους παρέχονται αυτά που δικαιούνται και οι υπόλοιποι να απελαύνονται πάραυτα, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ελληνική κοινωνία, αποκλεισμένοι σε αυτά τα ακατοίκητα νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ