Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ στην περιοχή ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ – ΦΩΤΟ

Δίπλα στο στράτευμα στην 98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ» στη Λέσβο βρέθηκε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος.

 

 

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»), στη νήσο Λέσβο.

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, αρχικά επισκέφθηκε την έδρα του Στρατηγείου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό του Επιτελείου και στις Διοικήσεις των Μονάδων – Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Σχηματισμού.

Στη συνέχεια, μετέβη:

– Στο 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ), το οποίο λειτουργεί ως Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) και παρακολούθησε μέρος της διαδικασίας κατάταξης Οπλιτών Θητείας της 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ.

– Στην έδρα της Β’ Επιλαρχίας Αναγνώρισης Εθνοφυλακής (Β΄ ΕΑΝΕΘ), όπου παρακολούθησε επίδειξη συντήρησης υλικού και μέσων.

– Στο 265 Τάγμα Εθνοφυλακής (265 ΤΕ), όπου παρακολούθησε εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Διαπιστώθηκε η ομαλή λειτουργία του συστήματος ένταξης των εφέδρων μας στις τάξεις του Στρατού Ξηράς, η υψηλή ετοιμότητα των εθνοφυλάκων μας και η υποδειγματική συντήρηση και λειτουργία των Μονάδων Α’ Γραμμής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ