ΕΑΑΣ: Κατάθεση αγωγής εναντίον του Real Fm και του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου

ΕΑΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΑΑΣ: Δελτίο Τύπου της 7 Ιουλίου 2021 – Κατάθεση αγωγής εναντίον του Real Fm και του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου:

 

Η Ε.Α.Α.Σ., τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, κοινοποίησε στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 και στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, εξώδικο δήλωση .

Το  αίτιο  της  προαναφερθείσας  ενέργειας  της  Ε.Α.Α.Σ.,  είναι  η  κατασυκοφάντηση  της  Ενώσεώς  μας  από  τον  δημοσιογράφο  Ν. Μπογιόπουλο, σε εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Εκεί, ενώπιον μεγάλου αριθμού ακροατών της ραδιοφωνικής του εκπομπής του Σταθμού Real Fm , ο κ. Μπογιόπουλος χαρακτήρισε τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. με ιδιάζουσα χυδαιότητα και ψευδολογία, αποκαλώντας μας «αλήτες απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών», αποδίδοντάς μας ψευδείς και ανυπόστατες ενέργειες.

Επειδή ο κ. Μπογιόπουλος δεν ανασκεύασε τις απαράδεκτες δηλώσεις του ούτε μετά την κοινοποίηση σε αυτόν και στον Real Fm του εξωδίκου , η Ε.Α.Α.Σ. υπέβαλε αγωγή αστικής αποζημιώσεως σε βάρος εκείνου και του ραδιοφωνικού σταθμού από τον οποίο μετεδόθη η επίμαχη εκπομπή.

Η δικαίωση των κατασυκοφαντηθέντων από τον κ. Μπογιόπουλο μελών μας αποτελεί πλέον υπόθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης την οποία και εμπιστευόμαστε.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Ε.Α.Α.Σ.

 

Το εξώδικο που προηγήθηκε:

Η ΕΑΑΣ με το εξώδικο είχε αναφέρει:

«Ενώπιον απεριόριστου αριθμού ακροατών του ραδιοφώνου, ο κ. Μπογιόπουλος χαρακτήρισε τα μέλη της ΕΑΑΣ με ιδιάζουσα χυδαιότητα και ψευδολογία, αποκαλώντας μας «αλήτες απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών», αποδίδοντάς μας ψευδείς και ανυπόστατες ενέργειες, ότι δηλαδή οργανώνουμε «γιορτές μίσους», ότι αποκαλούμε τον εμφύλιο της εποχής εκείνης ως πόλεμο «κατά των ληστοσυμμοριτών», ότι τέλος επιδεικνύουμε φασιστική νοοτροπία, ότι είμαστε φασίστες και ότι παραβαίνουμε τον νόμο.

Τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες διότι προσβάλλουν όλους τους συναδέλφους – μέλη της Ενώσεως, αλλά και τις ορφανικές οικογένειες, που βιώνουν την οδύνη και τις δυσκολίες της απώλειας μέλους τους και ταυτόχρονα  σπιλώνεται η μνήμη τους από ραδιοφώνου».

Η ΕΑΑΣ ζητάει να υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας, διαφορετικά «θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο και δυνατότητα που προσφέρεται από το Δίκαιο για να την επιβάλει» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

armynow.gr google news

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΈΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΥΓ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  2. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι μαζί σας σε κάθε ενέργεια για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και της ευπρέπειας στον δημόσιο λόγο. Οι υβριστές και οι συκοφάντες πρέπει να τιμωρούνται και ο εν λόγω είναι από τους πλέον χυδαίους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ