Τι λένε απο την ΕΑΒ για το πούλμαν με τους Άραβες

Γιατί η ΕΑΒ  θα  μεταφέρει τους Άραβες στο εστιατόριο της εταιρείας με νοικιασμένο πούλμαν; Τι λένε στο ArmyNow.net.

Ήταν απαίτηση του πελάτη η μεταφορά στο εστιατόριο με το πούλμαν λένε κύκλοι της Ε.Α.Β. στο ArmyNow.net για τον διαγωνισμό της μεταφοράς των Αράβων.

ΔΕΙΤΕ:ΕΑΒ: Πόσο θα κοστίσει να φάνε οι Άραβες;

Να θυμίσουμε πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., προκήρυξε μειοδοτικό Διαγωνισμό, για την ανάθεση υπηρεσιών «Εσωτερικής Μεταφοράς Πελατών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) της ΕΑΒ Α.Ε. με χρήση ενός (1) λεωφορείου εντός των εγκαταστάσεων της από το κτίριο της Δ/νσης Εκπαίδευσης προς το κτίριο του Εστιατορίου και Αντίστροφα, λήξεως την 31-12-2018», προϋπολογισμού 9.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Κύκλοι της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας απαντώντας στο γιατί δεν μπορούσαν να μείνουν και αυτά τα λεφτά στο ταμείο λένε πως οι ίδιοι οι Άραβες ζήτησαν μαζί με άλλα θέματα όπως το ειδικό μενού, την μεταφορά τους με πούλμαν στο εστιατόριο, πως η απόσταση είναι μεγάλη και πως το κόστος της μεταφοράς έχει συνυπολογιστει στο συνολικό τίμημα που θα πληρώσουν για την εκπαίδευση τους στην ΕΑΒ.

Συγκεκριμένα περίπου 120 μαθητές σε βάθος τεσσάρων ετών θα καταβάλλουν συνολικά αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν απο την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία με ευρωπαική πιστοποίηση σε θέματα κινητήρων αεροσκαφών, κτλ με την δυνατότητα μετά να συνεχίσουν για την απόκτηση BA σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας την εξειδίκευση τους.

Η εκτίμηση δε για το κόστος της μεταφοράς που θα γίνει με διαγωνισμό είναι πως θα κλείσει τελικα σε χαμηλότερη τιμή.

Παράλληλα στην ΕΑΒ εκτιμούν ως σημαντικό πως οι μαθητές που θα περάσουν απο την Ελλάδα θα αποτελέσουν στο μέλλον «πρεσβευτές» της χώρας μας και των δυνατοτήτων της κάτι που μπορεί να φέρει οφέλη για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ