Ειδικά μισθολόγια: Ο Άδωνις βρήκε σύμμαχο στον…ΣΥΡΙΖΑ!

Τα ειδικά μισθολόγια τους έφεραν κοντά αν και οι πολιτικές τους απόψεις είναι η νύχτα με την μέρα. Το σίγουρο είναι πως στην Κουμουνδούρου δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το μόνο ίσως που δεν πέριμενε ο Πάνος Καμμένος απο τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν να μνημονεύσει δηλώσεις του Νίκου Φίλη για να του ασκήσει αντιπολίτευση.

Όμως χάρη στην σκληρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ έγινε και αυτό.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης φαίνεται πως σήμερα χτύπησε «φλέβα» ειδήσεων με την αναφορά του στα περίφημα ισοδύναμα που χρειάζονται ή καλύτερα που χρειάζονταν τα μισθολόγια των στρατιωτικών.

Και λέμε χρειάζόνταν γιατί σύντομα με τα νέα ειδικά μισθολόγια που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση όλη αυτή η κουβέντα θα είναι απλά μια ιστορία του παρελθόντος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε η δήλωση του Νίκου Φίλη σε δημοσιογράφους και ο οποίος αναρωτήθηκε που θα βρεί τα δισεκατομμύρια το ΥΠΕΘΑ για να πάρει πανάκριβα μαχητικά αεροσκάφη όταν δεν μπορεί να βρει τα ψίχουλα των ισοδυνάμων.

Ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. αξιοποιώντας το «γκόλ-βολίδα» του Νίκου Φίλη που έσκισε τα δίχτυα της κυβερνητικης συνοχής δήλωσε:

  «Σήμερα το πρωί, ο πρώην Υπουργός κ. Φίλης επιβεβαίωσε όλη την κοροϊδία που υφίστανται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Συγκεκριμένα δήλωσε για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο: “Αν έχει τρέλα, ας καθίσει τότε να βρει τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια των αξιωματικών. Είναι 300.000.000 ευρώ που δεν μπορεί να δώσει και δεν τα έχει βρει”.

         Κατόπιν αυτής της δήλωσης του κ. Φίλη, ρωτάμε τον κ. Καμμένο: Τι γίνεται με τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων;».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Φίλης: Ο Καμμένος να βρεί τα ισοδύναμα για τα μισθολόγια – Τι είπε για F-35

Το σίγουρο είναι πως ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διάβασαν αυτή την δήλωση, όπως δεν πιστεύουν και γενικότερα την αυστηρή κριτική του Νίκου Φίλη.

Ο τελευταίος όμως είναι αποφασισμένος όπως όλα δείχνουν να μην συνθηκολογήσει αλλά να πάει την κόντρα με τους ΑΝ.ΕΛ. ώς το τέλος εκπροσωπώντας τον «κλασσικό ΣΥΡΙΖΑ» που δείχνει να πιστεύει οτι η συνύπαρξη με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν έχει να δώσει τίποτα πια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ