Ειδικά μισθολόγια: Βροντερό «παρών» από απόστρατους

Ειδικά μισθολόγια: Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την φτωχοποίηση των εν ενεργεία στρατιωτικών και στελεχών των Σ.Α. αλλά και την δική τους ισοπέδωση είναι οι απόστρατοι της Ε.Α.Α.Σ.

Δυναμικό «παρών» θα δώσουν οι απόστρατοι της ΕΑΑΣ στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε κάλεσμα του προς τα μέλη της ΕΑΑΣ ο πρόεδρος της Ένώσης Αποστράτων Αξιωματικων Στρατού, Βασίλης Ροζής, τους τονίζει πως η Ένωση  συμπαρίσταται και συμμετέχει στην διαμαρτυρία και για αυτό καλεί πέρα από τα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειες τους να κατέβουν σε μαζική συμμετοχή.

Στόχος σαφώς και είναι την Τετάρτη το απόγευμα, στις 17.00,  να στείλουν όλοι μαζί προς την κυβέρνηση το αναγκαίο ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας με προοπτική την αποτροπή των επαχθών μέτρων της κυβέρνησης.

Δείτε το πλήρες κάλεσμα του προέδρου της ΕΑΑΣ

Συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, μέλη της Ε.Α.Α.Σ.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 17:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη πραγματοποιείται Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Ε.Α.Α.Σ. συμπαρίσταται και συμμετέχει στην υπόψη διαμαρτυρία και καλεί τα μέλη της και τις οικογένειες τους σε μαζική συμμετοχή, ώστε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας που αποσκοπεί στην αποτροπή των επαχθών μέτρων της Κυβέρνησης.

Για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ