Ειδικά μισθολόγια: Ο Βίτσας δεν βλέπει μειώσεις

Ειδικά μισθολόγια:Ούτε σεντ δεν θα χάσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Δεν μειώνονται ούτε κατά ένα σεντ οι μισθοί των στελεχών που υπηρετούν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, αντίθετα θα υπάρξουν αυξήσεις για τους ανώτερους βαθμούς και η νέα ρύθμιση για τα ειδικά μισθολόγια θα αφορά αυτούς που θα βγουν από τη Σχολή Ευελπίδων μετά από 4 χρόνια.

Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός ‘Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, διευκρινίζοντας ότι η νέα ρύθμιση για τα ειδικά μισθολόγια θα ισχύσει για αυτούς που θα βγουν από τη Σχολή Ευελπίδων μετά από 4 χρόνια.

Το θέμα έθεσε νωρίτερα κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, κύρωσης μνημονίου συνεργασίας για τα εξοπλιστικά συστήματα μεταξύ Ελλάδας – Νορβηγίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ζητώντας από τον κ. Βίτσα αποσαφηνίσεις σχετικά με την νέα ρύθμιση.
 

 
«Το μισθολογικό κόστος του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας δεν μειώνεται ούτε κατά ένα σεντ. Δεν μειώνονται ούτε ένα σεντ οι μισθοί που απολαμβάνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη βάση των νέων ειδικών μισθολογίων. Μιλάμε για από εδώ και πέρα, για αυτούς που θα βγούνε από τη Σχολή Ευελπίδων μετά από 4 χρόνια. Η ειδική ρύθμιση προβλέπει ότι δεν θα έχουμε μειώσεις ή θα είναι ελάχιστες αλλά και σε κάποια αλλά, στους ανώτερους βαθμούς, θα έχουμε και αυξήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός ‘Αμυνας.

Διαβάστε την συνέχεια στο enikonomia 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ