Είμαστε πια πρωταθλητές!

Η χειμερινή περίοδος των βουλευτικών μεταγραφών κλείνει με εντυπωσιακές κατεπείγουσες μεταγραφές για  κάλυψη εξαιρετικά κρίσιμων κενών στην ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωτάθλημα είναι δικό μας και πάμε και για Champions Leage!

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ –Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ.
Ο μαχητής Δανέλλης  … ”πουλέν” στο πολιτικοποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της … ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ. Η ποδοσφαιρική του αξία εκτινάχθηκε στα ύψη και συναγωνίζεται πλέον με τον MESSI.
Η αγωνίστρια συντρόφισσα Κουντουρά και λοιποί αριστεροί ”φόρ” της …παλιάς δεξιάς κοπής , ”κοκκάλωσαν” τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ ΑΝΕΛ και ετοιμάζουν νέα συμβόλαια, ως φουνταριστοί … αριστεροί κυνηγοί με την ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ, με το γνωστό σύνθημα, ”εμπρός στον αγώνα”.
Ο Φωκάς από την ΠΑΕ Ένωση Κεντρώων, παίρνει μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΝΕΛ με … opsion .
Ο αρχηγός και … βαρύ όνομα της ΠΑΕ ΑΝΕΛ Πάνος έπαθε ”κλακάζ”και αποχώρησε από την ομάδα αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.
Το κενό όμως, με πρωτοβουλίες του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ Αλ6, θα γεμίσει με επείγουσες μεταγραφές του Παπαχριστόπουλου στη θέση του σέντερ φορ, ως ”σταθερή αξία” και του Τέρενς του γρήγορου στη θέση του αριστερού εξτρέμ.
Τεχνικός Δ/ντής αναλαμβάνει ο μέγας ”πυρίκαυστος” μαχητής Ζουράρις και στο τμήμα δημοσίων σχέσεων η κορυφαία Άντζυ Σαμίου που υποκλίθηκε στον μεγαλομέτοχο και γνωρίζει άριστα τις ..δημόσιες σχέσεις.
Το champions league είναι δικό μας αδέλφια …..!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ