Στις εκδηλώσεις για τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της Ξάνθης ο ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανής

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΞΑΝΘΗ

Στις εκδηλώσεις εορτασμού για τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της Ξάνθης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

 

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης παρέστη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, χθες Σάββατο 3 και, σήμερα, Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη το Σάββατο στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και την Κυριακή στη Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου. Στη συνέχεια, ο υφυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Ξάνθης, κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Εφραιμίδη, τον Βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΞΑΝΘΗ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΞΑΝΘΗ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΞΑΝΘΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ