Εκλογές ΕΑΑΣ 2017: Ευχαριστήρια επιστολή Αριστομένη Κράγκαρη

Εκλογές ΕΑΑΣ 2017: Ευχαριστήρια επιστολή στα μέλη της ΕΑΑΣ, με αφορμή την εκλογή του ως αντιπροέδρου, απέστειλε ο υποστράτηγος ε.α. Αριστομένης Κράγκαρης


Στην επιστολή του αναφέρει:

Αγαπητές Οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων & Αγαπητοί συνάδελφοι του Σ.Ξ. – Σ.Α., μέλη της ΕΑΑΣ,

 Θέλω να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις εκλογές της 19ης Φεβ 2017. Με την ψήφο σας δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη συγχρόνων αντιλήψεων, νέων ιδεών και μαχητικών διεκδικήσεων από την Ε.Α.Α.Σ.  Δεν υπάρχει ΧΡΟΝΟΣ για ΧΑΣΙΜΟ.
Προέχει η αποκατάσταση του ΚΥΡΟΥΣ της Ε.Α.Α.Σ. και η υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και όχι με ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ, με μοναδικό στόχο την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της ΖΩΗΣ των μελών της Ένωσης.  

Ποιος είναι ο υποστράτηγος ε.α. Αριστομένης Κράγκαρης

Κατάγεται από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα.

Αποφοίτησε το 1983 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και ορκίστηκε Ανθυπολοχαγός Πεζικού.

Ως κατώτερος Αξιωματικός υπηρέτησε στις Δυνάμεις Καταδρομών και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του σε Σχολές του Εσωτερικού και του Εξωτερικού.

Ως Λοχαγός φοίτησε στην Α.Σ.Π. και ως ανώτερος Αξιωματικός υπηρέτησε σε αντίστοιχες Επιτελικές και Διοικητικές Θέσεις του εκάστοτε βαθμού του.

Υπηρέτησε στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Ιταλία, Διοικητής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ και Ακόλουθος Άμυνας στα 7 κράτη του Αραβικού Κόλπου.

Είναι απόφοιτος του Διακλαδικού Κολεγίου Πολέμου της  Βασιλικής Ακαδημίας Άμυνας του Ηνωμένου Βασίλειου.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Τεχνών του Τμήματος Πολεμικών – Αμυντικών Σπουδών, της Σχολής του Βασιλικού Κολλεγίου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και  Διπλώματος Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Διοίκησης και Ηγεσίας του Λονδίνου.

Ομιεό άπταιστα την Αγγλική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο εργασίας την Ιταλική και την Σερβοκροατική γλώσσα.

Κατά τη διάρκεια των 35 χρόνων της σταδιοδρομίας του, έχει τιμηθεί με τα προβλεπόμενα Παράσημα, Μετάλλια και Διαμνημονεύσεις.

Στις 21 Ιουλίου 2014 ετέθην σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία με τον βαθμό του Υποστρατήγου ως “ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του”.
Στοιχεία Επικοινωνίας

e-mai: aristomeniskragkaris@yahoo.gr

Τηλέφωνο: 6945861861

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ