Εξωσωματική γονιμοποίηση: Ποιοι δικαιούνται στο ΝΝΑ

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Το Ν.Ν.Α. πάντα με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τις ανάγκες των στελεχών και όχι μόνο απέκτησε μια πολλά υποσχόμενη  Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η απόφαση του Πολεμικού Ναυτικού να σταθεί στο πλευρό των στελεχών του που έχουν την αγωνία να αποκτήσουν ένα παιδί δεν ήταν μια απλή υπόσχεση.

Μεθοδικά τα τελευταία χρόνια μπήκε μπροστά ένα σχέδιο για να βρεθεί το στρατιωτικό νοσοκομείο στο πλευρό των στελεχών που συχνά δαπανούσαν τεράστια ποσά σε άλλες δομές μπροστά στην επιθυμία τους να γίνουν γονείς.

Πλέον στην προσπάθεια τους, όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και το πολιτικό προσωπικό,  έχουν συμπαραστάτη το Ναυτικό Νοσοκομεό Αθηνών.

Το ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΜΙΥΑ) απευθύνεται σε ζευγάρια που έχουν συνάψει γάμο, σύμφωνο συμβίωσης, είναι άγαμα όπως και τις περιπτώσεις ανύπαντρης μητέρας.

Σημειώνεται πως η δαπάνη της φαρμακευτικής αγωγής για τους Στρατιωτικούς και τους ασφαλισμένους στο ΥΠΕΘΑ θα είναι με συμμετοχή 15% από τα Στρατιωτικά φαρμακεία ή 25% όταν η προμήθεια γίνει από ιδιωτικά φαρμακεία.

Για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ η δαπάνη της φαρμακευτικής αγωγής είναι με συμμετοχή 25% από τα ιδιωτικά φαρμακεία με εξαίρεση ορισμένων φαρμάκων που διατίθενται δωρεάν από τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ κατόπιν υποβολής δικαιολογητικών και έγκρισης από αρμόδια επιτροπή.

Λεπτομερείς οδηγίες παρέχει το φυλλάδιο που δημοσιοποίησε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στο: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΒΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ