Ελικόπτερα Πολεμικού Ναυτικού: ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα από διάσωση

Ελικόπτερα Πολεμικού Ναυτικού: Εντυπωσιακό βίντεο από την μάχη με τον χρόνο που έδωσε το πλήρωμα ελικοπτέρου Aegean Hawk δημοσιοποίησε το Π.Ν.

Έκαναν το θαύμα τους για ακόμα μια φορά οι ελικοπτεράδες του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο αγώνας τους για να βρεθούν δίπλα στον συνάνθρωπο και να σώσουν ακόμα μια ανθρώπινη ζωή εντυπωσιάζει και οι εικόνες κόβουν την ανάσα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), μετά από αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), μετέφερε ασθενή που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από το κρουαζιερόπλοιο MEIN SCHIFF 3, σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε νοτίως Πελοποννήσου.

 
 

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, όπου και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

 

Η Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού υπάγεται στο Αρχηγείο Στόλου με σχέση Διοικητικής και Επιχειρησιακής Διοικήσεως.

 
 

Αποστολή

Η αποστολή της ΔΕΝ είναι, να ενεργεί μέσα στα όρια των εντολών και κατευθύνσεων του ΓΕΝ και του ΑΣ για την οργάνωση, διοίκηση, εκπαίδευση, συντήρηση και επισκευή του υλικού και γενικά την ετοιμότητα και προετοιμασία των ελικοπτέρων του ΠΝ και των Υπηρεσιών του, με σκοπό την ανάληψη από αυτά οποιουδήποτε έργου, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους.

Οργάνωση

Στη ΔΕΝ υπάγονται υπό πλήρη διοίκηση η Σχολή Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΣΕΝ), η Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΒΕΝ) και ο Ελικοσταθμός Αμφιάλης ενώ υπό διοικητική διοίκηση υπάγονται οι Μοίρες Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΜΕΝ/1 – ΜΕΝ/2).
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ