«Ελλάδα 2021»: Έως 31/7 η υποβολή προτάσεων για δράσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

ΕΛΛΑΔΑ 2021

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία υποβολής προτάσεων για δράσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί περισσότερες από 700 προτάσεις από όλη την Ελλάδα, με ποικίλο περιεχόμενο και θεματική. Προτάσεις υπέβαλαν δήμοι, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες αλλά και ιδιώτες, ανταποκρινόμενοι με εντυπωσιακό τρόπο στην πρόσκληση της Επιτροπής, προκειμένου η κοινωνία να συμμετάσχει στη διαμόρφωση του προγράμματος των δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της 200ής επετείου της Επανάστασης.

Σημειώνεται, ότι ήδη εξετάζεται η δυνατότητα υλοποίησης των δράσεων που έχουν επιλεγεί μετά την αξιολόγηση της Ολομέλειας.

Η υποβολή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση apply.greece2021.gr δεν θα είναι δυνατή μετά τις 31 Ιουλίου 2020, προκειμένου να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας των δράσεων που θα επιλεγούν προς υλοποίηση από εδώ και πέρα.

Η Επιτροπή καλεί όσους οργανισμούς, αλλά και ιδιώτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σκοπεύουν να καταθέσουν την πρότασή τους, να το κάνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Επιτροπής, «εντός του επόμενου μήνα».

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα υπάρξει δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων μέσω εντύπου, κυρίως για λόγους καταγραφής τους. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «οι προτάσεις αυτές δεν είναι βέβαιο ότι θα καταστεί δυνατόν να αξιολογηθούν».

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ