Εντυπωσιακή επιχειρησιακή εκπαίδευση του ΠΝ σε όλες τις μορφές πολέμου στο Αιγαίο – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Άστραψαν και βρόντηξαν οι Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού στην προγραμματισμένη εθνική άσκηση, στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο,  αποδεικνύοντας την ετοιμότητα και αποφασιστικότητα τους να υπερασπίσουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Η άσκηση έγινε  από τις 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2021, με τη συμμετοχή πλοίων των Διοικήσεων Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτηρήσεως, Υποβρυχίων και ελικοπτέρων της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού καθώς και μονάδων της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του ΓΕΝ κατά την άσκηση «εκτελέστηκαν προκεχωρημένα γυμνάσια και τακτικά αντικείμενα σε όλες τις μορφές πολέμου.

Εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων».

Το μήνυμα από το ΠΝ είναι ξεκάθαρο και έρχεται ως απάντηση στη Τουρκία που δείχνει ότι θα συνεχίσει τις προκλήσεις και τις παράνομες επιθετικές ενέργειες και πρακτικές.

Απόδειξη η νέα  NAVTEX την οποία εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου για άσκησή για την οποία δεσμεύει περιοχή που βρίσκεται σε χώρο ελληνικής δικαιοδοσίας κοντά στη Ρόδο.

Δείτε εντυπωσιακές φώτο από την άσκηση του ΠΝ:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ