Ποια εντολή έδωσε ο Καμμένος στον Παπαδάκη;

Με πειράγματα συνεχίζεται η κόντρα με την Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος έδωσε μια «εντολή» προς τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Γ. Παπαδάκη.

«Εντέλεται ο υπουργός αναπληρωτής Γιώργος Παπαδάκης να σταματήσει τους σεισμούς στην Τουρκία … το παράκανες…» έγραψε στο twitter ο Πάνος Καμμένος αλλά φυσικά η ανάρτηση δεν πήγαινε προς τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αλλά απευθυνόταν στην Τουρκία.

O λόγος που έγραψε την ανάρτηση αυτή ο ΥΕΘΑ έχει προφανώς να κάνει  με την καταγγελία που έκανε ο δήμαρχος Άγκυρας οτι «ξένος δάκτυλος» ταρακουνάει την χώρα του.

Ο δήμαρχος που γίνεται ανάρπαστος στο twitter «βλέπει» σχέδιο καταστροφής της οικονομίας της Τουρκίας πίσω απο τεχνητούς σεισμούς και δεν διστασε να πεί: «Σημειώθηκε ένας ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια… Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά ένα σκάφος σεισμικών ερευνών…Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει…Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο».

Ο Μελίχ Γκιοτσέκ, δήμαρχος Άγκυρας απο το 1994 βρήκε και αρκετούς οπαδούς των θεωριών του που συμφώνησαν και που βλέπουν παντού κινδύνους, οι οποίοι κίνδυνοι στην δική τους θεωρία δεν έρχονται απο τα αεροπλάνα που πετάνε πάνω απο τα κεφάλια τους αλλά απο τα υποβρύχια και τα πλοία. Ο δήμαρχος υποστήριξε μάλιστα ότι: «Ορισμένοι αυτή τη στιγμή θέλουν να καταφέρουν πλήγμα στην Τουρκία, να κλονίσουν την οικονομία της Τουρκίας προκαλώντας έναν σεισμό στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης….να τεθούν υπό παρακολούθηση όλα τα υποβρύχια και τα σκάφη που είναι εξοπλισμένα με μεγάλες συσκευές στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στα Δαρδανέλια».

Όσο για τον λόγο που ο Π. Καμμένος απευθύνεται απο όλους τους παρουσιαστές στον Γ. Παπαδάκη σαφως δεν είναι άλλος απο την γκάφα Τούρκων δημοσιογράφων που είδαν μια εκπομπή με καλεσμένο τον Δ. Βίτσα και μπέρδεψαν το ποιος είναι ο υπουργός και ποιος ο παρουσιαστής «βαφτίζοντας» σε ρεπορταζ τους υφυπουργό τον παρουσιαστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ