Ενώσεις στρατιωτικών: Τι μήνυμα στέλνουν οι «χακί συνδικαλιστές»;

Ενώσεις στρατιωτικών: Ο «χακί συνδικαλισμός» έχει περάσει σε νέο κεφάλαιο μετα την ψήφιση του σχετικού νόμου. Οι στρατιωτικοί προσπαθούν να κάνουν την φωνή τους πιο δυνατή.

Το σαφές μήνυμα πως την εκπροσώπηση των στρατιωτικών της Ηπείρου έχει η ΕΣΠΕΗΠ, στέλνει με ανακοίνωση – κάλεσμα της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ΕΣΠΕΗΠ : «Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ), τροποποίησε και εναρμόνισε το καταστατικό της, σύμφωνα με το Ν.4407/2016, ως νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο, με την υπ΄ αριθμ29/2016 διάταξη Εκούσιας δικαιοδοσίας του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων. Κατά συνέπεια η Ένωση είναι και θα παραμείνει το μοναδικό Σωματείο Εν ενεργεία Στρατιωτικών που εκπροσωπεί νομίμως τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ήπειρο».

Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΣΠΕΗΠ σημειώνει και την μεγάλη αποδοχή που γνωρίζει στην Ήπειρο απο τους στρατιωτικούς τους οποίους εκπροσωπεί μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της αναφέροντας: «με την υπ’αριθμ. 161/2013 απόφαση του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων εγκρίθηκε το καταστατικό και η λειτουργία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) Η Ένωση σε σύντομο χρονικό διάστημα αριθμεί εκατοντάδες μέλη, εκπροσωπώντας τους στρατιωτικούς που είναι μέλη της».

Έτοιμα και τα νέα γραφεία

Παράλληλα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει τα μέλη της αλλά και τους στρατιωτικούς που καλεί να γραφτούν το επόμενο διάστημα στην ΕΣΠΕΗΠ πως «εγκρίθηκε από την Στρατιωτική Ιεραρχία η παραχώρηση μέρος κτιρίου του Στρδου «ΒΙΔΕΛΗ» (εκεί που στεγάζεται Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου) προκειμένου να λειτουργήσουν τα γραφεία της Ένωση μας. Τις προσεχείς ημέρες θα καθοριστούν όπως και ανακοινωθούν η τακτικότητα χρήσης των γραφείων όπως και το ωράριο λειτουργίας τους».

«Τονίζεται ότι η Ένωσή μας έχει αποκλειστικά έσοδα τις συνδρομές των μελών της τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Παράλληλα η συνεισφορά όλων μας λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στην προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για την μετατροπή της ΕΣΠΕΗΠ σε μια ανταγωνιστική και σύγχρονη Ένωση, με υγιή οικονομικά στοιχεία, που στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών μας. Πρώτα νοικοκυρεύουμε και στηρίζουμε το σπίτι μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ