Ενώσεις Στρατιωτικών: Αυτά είναι τα νέα γραφεία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι Ενώσεις Στρατιωτικών με τον νέο νόμο αποκτούν γραφεία που τους παραχωρεί η υπηρεσία. Στην Ήπειρο είναι ήδη επιπλωμένα και οι στρατιωτικοί ετοιμάζονται για αγιασμό.

Όλα είναι έτοιμα για την πλήρη λειτουργία των νέων γραφείων των Ηπειρωτών της ‘Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ) η οποία με βάση την νομοθεσία απέκτησε γραφεία στην Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Γραφεία ΕΣΠΕΗΠ

Στόχος των στρατιωτικών της ΕΣΠΕΗΠ είναι τα γραφεία τους να γίνουν το καθημερινό μέρος που θα συναντιούνται οι στρατιωτικοί μέλη της ΕΣΠΕΗΠ για να μιλήσουν και να αναζητήσουν τρόπους λύσης σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Να διαμορφώσουν προτάσεις προς την Ηγεσία.

Πρόσφατα άλλωστε πραγματοποιήθηκε και συνάντηση της Ένωσης με τον Διοικητή της 8 Μ/Π ΤΑΞ Ταξίαρχο Νικόλαο Ανδριόπουλο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και θέματα σε τοπικό επίπεδο που αφορούν το Στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή της Ηπείρου .

Με αυτή την ευκαιρία στον Διοικητή της 8 Μ/Π ΤΑΞ δόθηκε η επικαιροποιημένη πρόταση της Ένωσης για τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών(Μεταθέσεις – Ωράριο – Ασφαλιστικό –Μισθολόγιο) καθώς και υπόμνημα με τοπικά ζητήματα των Στρατιωτικών που υπηρετούν στην Ήπειρο.

 

Γραφεία ΕΣΠΕΗΠ

Τα νέα γραφεία αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα την λειτουργία τους αφού όπως φαίνεται εκκρεμεί μόνο μια τυπική έγκριση από το ΤΕΘΑ για την παραχώρηση του γραφείου στο Στρατόπεδο «ΒΙΔΕΛΗ»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ